На Чілдрен Кінофесті криворіжців чекають українські та італійські мультики, скандинавські комедії та фільм жахів

На Чілдрен Кінофесті криворіжців чекають українські та італійські мультики, скандинавські комедії та фільм жахів

Фото: childrenkinofest.com

Мешканці та гості Кривого Рогу з 24 травня можуть зареєструватися на показ дитячих кінострічок.

Нагадаємо, що цьому році «Чілдрен Кінофест» відбудеться з 31 травня по 9 червня й охопить 23 міста по всій Україні. Більше про фестиваль можно прочитати тут.

«Чілдрен Кінофест» – фестиваль, що знайомить українських дітей як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Заснований у 2014 році, він відбувається у 23 містах України – від мільйонників до регіональних центрів. Минулого року покази фестивалю відвідали понад 42 000 глядачів. Вхід на всі покази – безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю, яка стартує вже 24 травня.

Цього року організатори змінили правила реєстрації на безкоштовні покази Чілдрен Кінофесту.

  • Реєстрація на кожний фільм тепер відкривається за тиждень до показу. Тепер на перший фільм фестивалю, «Зоопарк», можна буде зареєструватись з 24 травня, «Викрадену принцесу» – з 25 травня, і так далі.
  • Щоб дізнатись, коли відкривається реєстрація на фільм, відкрийте його сторінку, натисніть на «Зареєструватись» та виберіть місто. Проглянути програму фестивалю можна тут .
Також організатори нагадують, що завжди можна повернути квитки, перейшовши за посиланням у листі, який ви отримали, коли реєструвались на покази. Адже повертаючи квиток, ви даєте змогу комусь іншому побачити фільм.


Комментарии (3)

Ирбис

17:49, 16 мая 2019

А жахи детям можно, давайте уже им и порнушку тогда)

Белла

18:07, 16 мая 2019

Я бы и сама сходила, на "Ліс примарної сови" например

Погода

20:02, 16 мая 2019

А ты сходи, сходи))

Ссылка скопирована в буфер обмена