Криворізькі студенти педагогічного університету зібрали та передали кошти на реабілітацію бійця 40-го батальйону «Кривбас»

Криворізькі студенти педагогічного університету зібрали та передали кошти на реабілітацію бійця 40-го батальйону «Кривбас»

Фото: Студентська рада КДПУ

13 травня студентська рада Криворізького державного педагогічного університету передала кошти, виручені з продажу квитків на гала-концерт фестивалю студентської самодіяльності «Студентська весна - 2019», на реабілітацію бійця батальйону національного захисту «Кривбас» Ігоря Павлова. Під час виходу з оточення під Іловайськом криворіжець втратив руку. Також він переніс кілька складних операцій на черепі.

Раніше редакція інформаційного порталу «Перший Криворізький» повідомляла, що під час гала-концерту студенти і педагоги університету провели благодійну акцію і зібрали 2210 гривень. Більше читайте тут.

Студенти педагогічного університету розповідають, що вже не перший рік поспіль виручені кошти спрямовуються на благодійність, а саме на допомогу бійцям у зоні ООС.

Читайте також: Хроніка Іловайської трагедії: книгу з історіями бійців «Кривбасу» презентували у Кривому Розі

Автор фото: Студентська рада КДПУ

У цьому році зібрані кошти студенти передали на реабілітацію бійця 40-го батальйону «Кривбас» Ігоря Павлова, який під час бойових дій втратив руку і отримав травму голови, через що отримав першу групу інвалідності і зараз потребує реабілітації.

Читайте також: Студенти криворізького технікуму передали на фронт «великодні кошики»


Автор фото: Студентська рада КДПУ

Нагадаємо, що 18 травня у Кривому Розі об 11:00 на Алеї Слави біля Металургійного виконкому, до п’ятої річниці формування 40-го батальйону «Кривбас», містяни вшанують пам'ять Небесних Героїв. Більше про захід можна прочитати тут.



Ссылка скопирована в буфер обмена