На форум батьків у Кривий Ріг приїдуть спікери з різних міст України

На форум батьків у Кривий Ріг приїдуть спікери з різних міст України

Фото: Первый Криворожский

13 квітня у Кривому Розі відбудеться Другий Всеукраїнський форум батьків. На захід приїдуть спікери з різних куточків нашої країни.

Зареєструватися на безкоштовний Форум можна тут. Він буде проходити з 9:30 до 18:00 у Центрі юнацької творчості «Дружба» на Магістральній вулиці, 17.

Оганізатори Форуму прагнуть, аби батьківський рух у державі став більш потужним та фінансово незалежним від державних установ.

Дитячі психологи, підприємці, юристи та освітяни розповідатимуть про те, яким чином громада може брати участь у проведенні конкурсу на посаду керівників закладів загальної середньої освіти, запровадженні інклюзивної освіти. Також будуть обговорюватися теми булінгу та інші.

Зі списком спікерів та спікерок Форуму, ви можете ознайомитися нижче:

Дитяча сімейна психологиня з Києва та членкиня Професійної Асоціації дитячих аналітичних психологів Катерина Гольцберг розповідатиме як мотивувати дітей у епоху « DIGIT@L».

Криворожанка Інна Рожкова, яка займається практичною психологією та є координаторкою БО «Фонд з вірою в життя», розповість учасникам Форуму про інклюзивну освіту.

Читайте також: Криворіжці зібрали активних батьків на Всеукраїнський форум

Підприємець та директор з випуску навичкової гри «Життєвий Капітал», старший тренер в «Діловий клуб Партнер», віце-президент БФ «Жити далі» з Кам’янскього Віталій Коваленко говоритиме про те, як вчителю бути чи здаватися фінансово грамотним.

Членкиня ГО «Демократичний Альянс Жінок» з Житомиру Наталія Слободянюк доповість про те, як варто запроваджувати благодійність у освіті у законному руслі.

Євгеній Білоусов з Хмельницького, юрист ГО «Батьківська ініціатива міста Хмельницького» допоможе учасникам Форуму зрозуміти, як забезпечувати безпеку життєдіяльності та захист прав дитини в освітньому процесі.

Голова ГО «Батьківська ініціатива міста Хмельницького» Ольга Яневич-Федишина з Хмельницького, доповідатиме про булінг та пояснить, як діяти тим, хто потерпає від нього.

Ігор Ржешніовецький, співзасновник ГО «Батьки учнів ліцею № 25 Житомира «Нова освіта», розповість про участь громадськості у проведенні конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти.

Криворіжець Михайло Кушпа, кандидат філологічних наук, завідувач Мар’ївської філії Вакулівської опорної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Софіївського району, говоритиме про педагогіку партнерства у навчанні дітей з особливими освітніми потребами.

Представниця ініціативної групи батьків з ГО «Батьки учнів школи №10 Дніпра» Наталя Євтух з Дніпра роз’яснюватиме учасникам заходу про те, як зупинити будівництво на подвір’ї школи.

Містянин Олександр Богун, співзасновник руху «ІРС: Інститут Розвитку Самоврядування», секретар Студентської Ради ДонНУЕТ, розповідатиме про те, як молоді брати участь у державотворенні.

Ссылка скопирована в буфер обмена