Наркополітика в Україні потребує доопрацювання, - благодійники і правоохоронці з Кривого Рогу беруть участь у конференції

Наркополітика в Україні потребує доопрацювання, - благодійники і правоохоронці з Кривого Рогу беруть участь у конференції

Фото: Первый Криворожский

Співробітники та співробітниці Криворізького відділу поліції, Полку патрульної поліції Кривого Рогу та представниці благодійної організації "Мережа" беруть участь у Національній Конференції із наркополітики, що проходить у Києві.

Редакції про це повідомили учасниця заходу, інспекторка відділу моніторингу КВП Юлія Цуркаленко. Триденний захід організовано Міністерствами юстиції України, охорони здоров'я та Націполіцією.

Читайте також: Криворізькі школярі та копи вчаться разом протидіяти наркозлочинам

Понад 200 учасників заходу з України та представники Євросоюзу намагаються напрацювати план із допомоги людям, які є залежними від наркотиків. Також правоохоронці разом із благодійниками шукають шляхи допомоги родинам, в яких діти стають до певної міри заручками - свідками вживання , виготовлення та розповсюдження наркотиків.

Наразі, говорять спікери Конференції, українське законодавство недосконале, а тому повноцінно впровадити отримання замісної терапії, неможливо. Люди, які вживають наркотики мають проходити курси лікування, а не лише нести кримінальну відповідальність, передбачену законодавством.

Нагадаємо, що у Кривому Розі влітку стартував проект із схожою метою.


Комментарии (6)

Famous

09:05, 29 ноября 2018

Че там обсуждать то... Как поднять оборот наркоторговли в КР? Куда уже выше, если существуют по слухам всякие закладки, притоны, постоянные точки и чуть ли не каждый 1000 житель что то выращивает, исходя из новостей и вообще наркота уже проникла даже в школы и студенческие заведения.

Пи......ж

09:39, 29 ноября 2018

Наркополитыка:-):-):-):-):-) вот как это называется:-):-):-)

Пи......ж

09:40, 29 ноября 2018

Пи......ж, конференция по нарко бизнесу ска:-):-):-):-)

ГостьНаПланете

10:25, 29 ноября 2018

Взгляд со стороны:собирутся на конференцию, доработают детали, и всё будет в этой сфере хорошо.
Кажется, я начинаю понимать юмор:)

kafka

12:21, 29 ноября 2018

"Наркополитика", звучит как отдельная сфера деятельности)

ivan68

12:28, 29 ноября 2018

Интересно, косяк в кулуарах курили? Бла-бла-бла, а КПД 0%.

Ссылка скопирована в буфер обмена