Криворізькі пластуни провели благодійну гру-квест для дорослих

Криворізькі пластуни провели благодійну гру-квест для дорослих

Фото: Пласт Кривий Ріг

7 жовтня криворізькі пластуни в парку імені Юрія Гагаріна провели благодійне змагання для дорослих «Інвестуй в майбутнє».

Під час гри-квесту дорослі дізналися, що значить бути скаутом та відчули чар пластування, а також долучилися до благодійної акції зі збору коштів на розвиток «Пласту» на Сході та Півдні України, що проходить на краудфандинговій платформі «Спільнокошт». Участь у грі коштувала 50 гривень.

Читайте також: Криворізькі пластуни обговорювали, як виховувати підлітків

В «Пласті» прагнуть надати можливість якомога більшій кількості дітей та молоді з різних куточків України долучитись до виховних програм «Пласту», отримати ті особливі знання та вміння, які дозволять їм вже завтра активно включитись у процес масштабного перетворення України, надихаючи інших та об’єднуючи однодумців в єдину хвилю змін.

Нагадаємо, що раніше, 9 вересня 2018 року, криворізькі пластуни відзначили Відкриття Пластового Року урочистою ходою Поштовим проспектом до пам’ятника Святому Миколаю. Біля пам’ятника Святому Миколаю була проведена церемонія відкриття заходу, на якій було пов’язано хустки новим юним скаутам та вручено подяки тим, хто допомагає цій організації в нашому місті.



Комментарии (3)

RitaF.

13:14, 08 октября 2018

такие милые)

KIR

14:05, 08 октября 2018

детки заняты и им нравится - это самое главное!

Всем поровну

18:20, 08 октября 2018

Как то все у них скучно и убогенько.Что там интересного для деток,не представляю даже?

Ссылка скопирована в буфер обмена