Державна програма в дії: 18 квартир придбали сім’ям АТОвців з Дніпропетровської області за кошти держави

Державна програма в дії: 18 квартир придбали сім’ям АТОвців з Дніпропетровської області за кошти держави

Фото: Дніпропетровська ОДА

У 2018 році сім’ям учасників АТО та ООС, які мешкають у Дніпропетровській області, придбали 18 квартир. Ще 29 родин продовжують обирати собі домівки, які теж придбають за державні кошти. Чи є серед тих, хто отримав квартиру криворіжці, наразі редакція з'ясовує.

Про це повідомляють в Дніпропетровській ОДА.

У держадміністрації стверджують, що у 2017 році 58 родин АТОвців з Дніпропетровської області вже отримали власні квартири. У 2018-му державна програма триває. Власниками нових квартир стали вже 18 родин. На черзі ще 29 сімей. Вони саме обирають свої домівки.

Читайте також: За 8 місяців 2018 року понад 300 АТОвців пройшли реабілітацію у Дніпрі


Власне житло за цією держпрограмою отримують сім’ї, які втратили на війні близьку людину. Або бійці, які зазнали важких поранень та мають статус інваліда І чи ІІ групи.

Обирають нові квартири родини самостійно, держава – виділяє кошти на покупку. Суму вираховують індивідуально за формулою, визначеною Кабміном.

Також у Дніпропетровській ОДА повідомляють, що всього за останні 3 роки було придбано 166 квартир для родин бійців АТО. На це виділили понад 118 мільйонів гривень державних коштів .

Редакція інформаційного порталу «Перший Криворізький» надіслала офіційний запит, щоб дізнатися чи скористалися криворіжці державною програмою придбання квартир. Більше інформації читайте у наступних публікаціях.

Читайте також: Криворізьких рятувальників нагородили за участь в АТО і зразкове несення служби


Комментарии (2)

Эр

10:29, 18 сентября 2018

Это же до чего докатились при теперешнем процветании. Чтобы получить квартиру нужно, чтобы кто то умер!!! Не то, что при совке — давали за то, что не тунеядец.

экономист

12:25, 18 сентября 2018

Позор! А сколько ребят только из Кривого Рога погибло. А тут на всю область 18 квартир. Уже бы не позорились . Всех нужно было обеспечить сразу и это малая часть, что бы смогли сделать для этих семей.

Ссылка скопирована в буфер обмена