Пресс-релиз

ИнГОК отремонтирует более десяти километров дорог для жителей Широкого

ИнГОК отремонтирует более десяти километров дорог для жителей Широкого

Фото: ООО «МЕТИНВЕСТ ХОЛДИНГ»

Одним из важных вопросов для жителей Широковской громады остается вопрос качества дорог. Проселочные маршруты – основной путь для доставки воды и продуктов, перевозки школьников, проезда в медицинские и учебные заведения.

В рамках программы социального партнерства Ингулецкий ГОК начал ремонтные работы в поселке Широкое на улицах Шульгина, Некрасова, Челюскина и Степной.

Уже отремонтировано 2,4 км полотна. Следующий этап – восстановление еще семнадцати улиц общей протяженностью 8,3 км.

Ремонт дорог – одна из социальных инициатив ИнГОКа. В прошлом году в центре поселка было установлено освещение, выполнен ремонт спортивного зала в общеобразовательной школе №1,обустроено мини-футбольное поле в школе №2.






В Доме детского творчества открыт кружок технического моделирования и работает клуб юных ракетомоделистов, где занимаются больше сотни детей.

В этом году будет реализованы проекты по благоустройству поселковой территории, выполнен капитальный ремонт спортивной школы, организован отдых и оздоровление детей громады на морском побережье.



Комментарии (28)

,Bладислав

14:28, 25 июня 2018

Герасим заботитса о своем колхозе.

Пауков

14:53, 25 июня 2018

Bладислав Та в сраку він там про колгосп турбується. Скуповує кріпаків, щоб ті потім з придуркувато-радісним виглядом обличчя одобряли засирання землі.

,Bладислав

15:12, 25 июня 2018

Ети дыбилы и так радосно таскают старые шпалы и металолом с етого карьера, так что он есди б не он то вся ута алкашня с широкого позагиналась.

drea.glush

15:25, 25 июня 2018

Просто жаль, что в Широком даже в теории не может поселиться какой-то министр, а то тогда б дороги сделали на ура, быстро и за бюджетные деньги.

Пауков

14:52, 25 июня 2018

А ще планує засрати 1000 Га пахотних земель Карпівської громади відвалом та хвостосховищем, а також насипає відвали на голови мешканцям Інгульця.

,Bладислав

15:10, 25 июня 2018

Ты хоть видел раз територию ингоковскогт карьера и хвостов? он чо на етой тыще ещо один карьер строить будит?

Пауков

15:13, 25 июня 2018

,Bладислав Я то бачив, бо тутоньки живу. І плани розширенн бачив, і наслідки бачу.

,Bладислав

15:17, 25 июня 2018

Так ты раб с ингока чтоли?

Пауков

15:24, 25 июня 2018

,Bладислав Я на ІнГЗК ніколи не працював і не працюю. Хватило розуму не вляпатись в це лайно. Ну і батько теж свого часу посприяв такому вибору. Я ж теж хотів в дитинстві стати зварювальником на комбінаті як і він. На що тато пригрозив поламати руки, якщо я буду такі дурні думки думати.

,Bладислав

15:29, 25 июня 2018

Так а хто ж тебе документы показал, шо ты уверяеш шо там штуку гектар у карповской громады заберут?

Пауков

15:49, 25 июня 2018

,Bладислав Так саме керівництво комбінату і показало. Ці плани, навіть, у відкритому доступі були на сайті міськвиконкому. Тільки у комбіната нестиковочка, земля то під хвостосховище і відвал №5 належить не місту, а Карпівській ОТГ, і закони сьогодні такі, що треба дозвіл громади на відвод цих земель, а отже громадські слухання, з оголошенням планів і все таке. І от незадача, карпівська громада показала дулю комбінату, не дають землі. Так що вирішили керманичи ІнГЗК. 17-го ттравня був у них сходняк, вирішили через Ланчковського (голова Широківської РДА) спробувати, може він їм спробує в обхід громади надати дозвіл, в суди-шмуди подавати будуть по анулюванню рішення громадських зборів. Також розірвати договір аренди автомобіля з Карпівською сільрадою , стягнути з КП "Вишневе" борги за воду, піарити проекти комбінату у Широківській та Новолатівській ОТГ одночасно з чорним піаром головий Карпівської ОТГ ( той став на сторону громади). Звернути співробітництво з сільською радою, що не стосуються мешканців і всі соцпрограми розкручувати через лояльних до комбінату депутатів ОТГ. Про що і протокол мається, копія якого не так давно була злита у ФБ.

,Bладислав

17:12, 25 июня 2018

Ну ладно тот *** камаз забрать, якой им воду возит, но к чему здесь шыроковский голова к карповской земле я понять не могу, он что ихней землей может розпоряжатса или что? Якойто несвязный набор букв.

Пауков

18:31, 25 июня 2018

Bладислав Є така можливість і комбінат її розглядає. І не широківській голова, а голова Райдержадміністрації.

,Bладислав

21:32, 25 июня 2018

земдя чия? так якая там возможность?

Пауков

07:39, 26 июня 2018

,Bладислав Розглядають можливості застосування цього закону
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1559-17

Ссылка скопирована в буфер обмена