Криворіжці зібрались на вечір пам‘яті журналіста Володимира Гончара

Криворіжці зібрались на вечір пам‘яті журналіста Володимира Гончара

Фото: Первый Криворожский

В історико-краєзнавчому музеї Кривого Рогу сьогодні зібрались рідні і знайомі покійного журналіста ТРК Рудана, редактора тижневика «Вестник Кривбасса», депутата міськради Володимира Гончара.

У заході беруть участь дружина, мама і сестра журналіста. Прийшли на захід і колеги по журналістській, громадській та політичній діяльності, священник, очільники телерадіокампаній, колеги-газетярі, історики, краєзнавці, бізнесмени, політики.

Володимир Гончар - криворізький журналіст, який раптово пішов з життя на 41-му році життя (12 червня 2014 року).

На виставці підготували експозицію речей Володимира - вишиванку, годинники, комп‘ютер, за яким він працював у 90-х та на початку 2000-х, його авторські знімки із ДТП, Євромайдану та інших масових заходів.

Володимир Гончар був не лише журналістом, а й громадським діячем, депутатом Криворізької міської ради V скликання, членом Ради засновників «Об'єднання Відповідальніх громадян».


Володимир вчився у Києві, і після повернення у Кривий Ріг, створив на ТРК Рудана програму «Книжкова полиця», яку згодом продовжила вести Ольга Гончар (у дівоцтві Хвостова) - дружина Володі.

Володимир є автором проекту «Інспекція По» на ТРК Рудана. Організатори заходу підготували до демонстрації уривки із програми журналіста, у якій він підіймав суспільно-політичні теми.

Мама Володимира пані Зінаїда згадує, що він був спокіною дитиною, такими сьогодні ростуть і його діти - Даша і Даня.

На експозиції представлені і витяги із періодичних видань, з якими співпрацював Гончар.

Криворізький історик Григорій Гусейнов згадав про вигадливість Володимира, який працював над кожним проектом із самовіддачею. «Він, як ніхто, дуже субтильний, розбудовував це місто», - сказав пан Гусейнов. Саме ця людина познайомила Володю та Ольгу.

Пан Гусейнов запропонував заснувати журналістську премію Володимира Гончара.
Цю ідею підтримав журналіст, громадській діяч та політик Юлій Морозов.

«Без нього ми [ОВГ,-] не були би там, де ми є»,- сказав Юлій Морозов.

Редакція нашого інформаційного порталу згадує Володимира Гончара завжди як професійного журналіста, відповідального редактора та доброго порадника. Світла пам‘ять...



Комментарии (2)

СамоГон

17:28, 12 июня 2018

Кто это?! "КРИВОРІЖЦІ ЗІБРАЛИСЬ НА ВЕЧІР ПАМ‘ЯТІ" - какие криворiжцi?!

Азиров

22:11, 12 июня 2018

Хороший был журналист. И в теме АТО не успел особо извозиться, так что в памяти о нём только хорошее осталось...

Ссылка скопирована в буфер обмена