9 мая в Покровском районе Кривого Рога

9 мая в Покровском районе Кривого Рога

Фото: Первый Криворожский

Во всех районах Кривого Рога сейчас проходят торжества ко Дню Победы. Наш корреспондент вернулся из Покровского района.

Сегодня, 9 мая, жители района вышли на театрализованный митинг возле Дворца культуры «Центральный». Организованные колоны шли от ДК и до самого памятника в парке «Шахтерский».

Участники парада несли в руках портреты своих дедов и прадедов – ветеранов войны.

На митинге выступили творческие коллективы района.

После парада криворожане возложили цветы к памятнику погибших воинов.

Больше о Дне Победы в Кривом Роге вы можете узнать здесь.


Комментарии (2)

иван

13:49, 09 мая 2018

Для менделеева и 1кр это был митинг а для жителей крив.рога это был парад!

Добродій

07:49, 10 мая 2018

тамерлан1944, 1. В Першу Світову, як і в інші війни, нашому з вами існуванню нічого не загрожувало. В Другій Світовій питання стояло жорстко - людей ділять по сортам: першому сорту все, другий перетворюють на рабів, третій - на мило (ті,хто вважає:"якби дід не воював, ми б зараз пили баварське пиво" - могли б його покуштувати хіба що через біокраник якогось Ганса чи Фріца, і це тільки в тому випадку, якби їм дозволили народитися). Тому нормальні люди святкують і радіють, що так не сталося. Ненормальні сумують, скорблять, з кимось(незрозуміло з ким) примирюються.
2. В час війни, якщо ти хочеш зберегти своє життя, тобі краще тікати від військомату, або здаватися в полон. Ті, хто так не робив, воювали не за своє здоров'я, а за тих, хто себе захистити не може - за жінок, дітей і стариків. А значить і за нас. І тому нормальні люди відчувають вдячність їм. Ненормальні називають їх "ордою орків" , ватниками і або ненавидять їх, або закликають забути.

Ссылка скопирована в буфер обмена