В Україні обговорюють питання залізничних перевезень пасажирів у Грузію, Казахстан та Азербайджан

В Україні обговорюють питання залізничних перевезень пасажирів у Грузію, Казахстан та Азербайджан

Фото: Укрзалізниця

Делегація Укрзалізниці на чолі з в.о. голови правління Євгеном Кравцовим у Баку (Республіка Азербайджан) брали участь у засіданні керівників Транскаспійського міжнародного транспортного маршруту.

Про це повідомляє прес-центр сайту «Укрзалізниця».

«Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут, що проходить з Китаю до Європи в обхід Росії – важливий та перспективний проект для Укрзалізниці. Він відкриває додаткові можливості для залучення вантажопотоку з азійського регіону та реалізації транзитного потенціалу України. Тому ми надзвичайно зацікавлені в подальшому розвитку та забезпеченні конкурентоздатності цього транспортного коридору», – зазначив Євген Кравцов.




Взагалі ТМТМ спрямований на реалізацію ініціативи «Економічний пояс Шовкового шляху» в напрямку Китай – Казахстан – Азербайджан – Грузія –Україна – країни Європи з використанням поромних переправ через порти Чорного та Каспійського морів.

Планується, що під час візиту до Баку Євген Кравцов також обговорить зі своїми колегами актуальні питання двостороннього співробітництва між ПАТ «Укрзалізниця» та залізницями Грузії, Казахстану та Азербайджану. Також керівники залізниць розглянуть питання взаємодії в перевезенні вантажів іншими міжнародними транспортними коридорами, зокрема, Південь – Захід – Південь та TRACECA.

Читайте також: Чайок будете? Всі напої в поїздах будуть коштувати однаково

Комментарии (2)

Мазай

19:54, 09 мая 2018

Менделеев,ваш отдых у орла в лазурке и жрачка по расписанию

Я со Стрелы

10:09, 10 мая 2018

Да что вы как маленькие.О пассажирских перевозках и речи не идет.Исключительно о грузовых.

Ссылка скопирована в буфер обмена