Перенос приладів обліку води – вимога закону, - Кривбасводоканал

Перенос приладів обліку води – вимога закону, - Кривбасводоканал

Фото: Первый Криворожский

КП «Кривбасводоканал» в черговий раз роз'яснив вимоги щодо необхідності переносу приладів обліку води за межі земельної ділянки.

У КП нагадують, що дотримання підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання та водовідведення нормативно-правових актів суворо контролюються Національною Комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг.

Читайте також: Скільки Кривий Ріг заробив завдяки туризму



Кривбасводоканал має проводити свою діяльність виключно при виконанні вичерпного переліку умов, зокрема за наявності встановлених приладів обліку в кожній точці розподілу послуг.

Кожен мешканець приватного будинку має знати, що у разі відмови перенести прилад обліку на межу балансової належності мереж виробника, він вважатиметься порушником закону.
Вважають на підприємстві.

Водопостачальник запевняє - всі дії водоканалу лише в рамках діючого законодавства, а воно покладає певні обов'язки і на споживачів.

Комментарии (7)

Денисенко

15:03, 01 мая 2018

Что бы поставить счетчик за межами участка (дома, квартиры) нужно, что бы Водоканал заменил водопровод от старого месторасположения до предполагаемого нового . Вот тогда будет справедливо. А так будет как обычно

спасибо

16:10, 01 мая 2018

Сначала водоканал делает проект за мои бабки - счетчик на территории двора, а теперь выносить нужно опять за свои бабки + еще и делать удобным доступ проверяющим. Кто счетчик будет охранять за территорией двора? ***

спасибо

16:11, 01 мая 2018

Уважаемый 1кр, напишите, чем они мотивируют свои требования? В той писульке, которую они носят, ссылка на положение о порядке получении каких то лицензий

masyanya

19:29, 01 мая 2018

Очередная выкачка денег!И кто будет гарантировать сохранность счётчиков за пределами участка?

Alfavit

22:01, 01 мая 2018

первый криворожский

Oljana

21:45, 01 мая 2018

Предлагаю всем миром байкотировать их маразматические законы!!!

masyanya

23:05, 01 мая 2018

"...а ,если не будут брать,-отключим газ!"

Ссылка скопирована в буфер обмена