Кліп на пісню про світ після смерті презентував криворізький гурт «Роялькіт»

Кліп на пісню про світ після смерті презентував криворізький гурт «Роялькіт»

Фото: Первый Криворожский

У Кривому Розі гурт "Роялькіт" організував допрем'єрний показ своєї першої відеороботи. Її знято на пісню "Нава". Показ організовано для творчої групи, яка працювала над роботою та для преси. Показ кліпу широкому загалу відбудеться найближчої суботи.

Перед допрем'єрним показом присутні вшанували пам'ять загиблих у вчорашньому ДТП хвилиною мовчання.

Для Призерів "Червоної рути" це перший серйозний відеокліп.

"Нава - світ, в який людина потрапляє після смерті. Ява - проявлений світ. Права - верхній світ. Наша пісня про "Наву".
У пісні складний ритм, розмір, глибокий текст, написаний на основі вірувань стародавніх слов'ян", - говорить фронтмен гурту Роман Гаман.

Режисер Олександр Бєльський говорить, що співпраця із гуртом і знімальною групою була плідною і цікавою, але тільки під час допрем'єрного показу теж побачив роботу. "Це не може не хвилювати",- сказав режисер.



"Роялькіт" це проект Романа Гамана.

Україномовний матеріал зібрали у кілька платівок. Пісня увійшла у Альбом "Житіє гуцульське" .

Оператор-постановник і відеорежисер кліпу В'ячеслав Мерзлікін. Він говорить, що це перший досвід роботи із акторами на сцені. До цього працював лише у студіях та на відкритому просторі. Досі режисер дивується - як вдалось безмежність зобразити на такій маленькій сцені.

На сцені автор пісні розповів, що пісню написав за один день. А от запис і зведення зайняли кілька місяців. "Пісню ніби поклали в голову. Це синтез християнства і езотеричних течій",- говорить Роман Гаман.



Комментарии (2)

очевидец

22:31, 18 апреля 2018

чучело, там же написано: это допремьерный показ. в зале сидели люди, которые имеют отношение к этому клипу. понятно ему.

Вера Ивановна я

23:15, 18 апреля 2018

Здорово
Прямо интригует так
Ждем

Ссылка скопирована в буфер обмена