Криворожанка вимагає висловити недовіру начальнику райвідділу поліції

Криворожанка вимагає висловити недовіру начальнику райвідділу поліції

Фото: Первый Криворожский

На сайті Саксаганської райради у Кривому Розі зареєстрована петиція про прийняття резолюції недовіри начальнику Саксаганського відділення поліції.

Автор петиції Тетяна Катеринчик пише, що за часів перебування на посаді начальника слідчого відділення, а в подальшому начальника відділення Сергія Грідіна, Саксаганський район набув ознак території з «депресивним статусом».

« Підприємниця закладу на вулиці Володимира Великого, 17 робить сою діяльність прибутковою за рахунок договірних відносин серед соціально незахищених верств населення.

Офіційне інформування Сергія Грідіна Виконкомом Саксаганської райради та Держпродспоживслужби про вичерпаність важелів впливу, відкрите ігнорування підприємницею звернути увагу на систематичне шахрайство у районні всупереч ст.5 ст.18 ст.23 ЗУ «Про Національну поліцію» не знайшло відгуку - усвідомленню високої відповідальності не сприяло », - пише авторка петиції Тетяна Катеринчик.

Люди вже подали 12 заяв про кримінальні правопорушення, які залишилися без уваги.

Криворожанка просить владу прийняти резолюцію недовіри начальнику Саксаганського відділення поліції Криворізького відділу поліції.

Підписати петицію та почитати подробиці можна за посиланням. Вона має набрати 250 підписів містян.



Комментарии (5)

kok

11:04, 02 апреля 2018

Если не снимать они вообще оборзеют. Снять и на фронт

огонь

11:21, 02 апреля 2018

тётя такую муть накалякала, просто набор слов. для принятия резолюции надо конкретно указывать факты плохой работы начальника полиции, а депресивный статус района - хрень полная !

@@@

02:21, 03 апреля 2018

огонь,руководство полиции решило уважить общественность своим вниманием? Похвально))...хочу довести к Вашему сведению, что обладать "набором слов" тоже нужно уметь...это способности, которые напрочь отсутствуют у Ваших подчиненных...очень жаль что сроки пребывания на должности Гридина С.В ограничивают общественность в ее правах и не способствуют ее активизации в данном направлении...но мы всегда рады взаимодействовать с органами полиции на благо граждан)).....................

Антенна

11:42, 02 апреля 2018

По Долгинцевскому району надо тоже самое относительно начальника райотдела сделать. "Крышевание" наркоторговли и прочее-прочее...

Засимович

12:57, 02 апреля 2018

Коли не можна знайти управу на "підприємців"-шахраїв, люди починають недовіряти усім бізнесменам, в тому числі і порядним. І це підриває усякий бізнес. Середній і дрібний бізнес не може бути успішним без довіри до нього.

Ссылка скопирована в буфер обмена