Пресс-релиз

Ще дві: у команді Костянтина Усова пообіцяли провести реконструкції в Центрально-Міській гімназії та школі №5

Ще дві: у команді Костянтина Усова пообіцяли провести реконструкції в Центрально-Міській гімназії та школі №5

Фото: Прес-служба К.Усова

У криворізьких навчальних закладах продовжуються капітальні ремонти. Центрально-Міська гімназія та школа №5 на МОДРі отримають нові спортивну та актову зали. Криворізький нардеп Костянтин Усов пообіцяв відремонтувати приміщення у навчальних закладах та домігся виділення грошей на роботи з державного бюджету.

Школа №5 – єдина на верхньому МОДРі, їй майже 100 років і тут навчаються 175 маленьких криворіжців. Майже третина учнів – учасники місцевого танцювального колективу «Веселка», який бере участь чи не у всіх урочистих заходах району. Тренуються діти у актовій залі. Там же проводять і батьківські збори.

Капітального ремонту це приміщення не бачило щонайменше 20 років. За власний кошт вчителі приводять до ладу стіни, підлоги, стелю. Проте вже застаріли проводка та електроприлади, стеля руйнується «на очах», стіни взагалі нагадують коридори лікарні.




Та вже незабаром тут проведуть капітальний ремонт, постелять паркет, відновлять опалення та встановлять нове освітлення, відремонтують електропроводку, а найголовніше встановлять майже півсотні нових зручних сидінь.

А от Центрально-Міська гімназія отримає нові, сучасні умови для занять спортом. Тут капітально відремонтують підлогу, стелю, стіни та встановлять нові металопластикові вікна. До того ж, оновлять світлове та електричне обладнання та придбають новий спортивний інвентар.




Будівлі, в якій розташована спортивна зала цього річ виповниться 63 роки. За весь час її жодного разу капітально не ремонтували.

Проте учні гімназії, незважаючи на обставини, постійно посідають перші місця на змаганнях усіх рівнів. Футболісти, баскетболісти, волейболісти, тенісисти, шахісти та легкоатлети, абсолютно всі отримають нові умови для занять спортом.

Все це стало можливим за підтримки Криворізького нардепа Костянтина Усова. Парламентар домігся виділення коштів на проведення робіт з державного бюджету.
Вже незабаром підрядники будуть готові розпочати ремонт у школах.

Нагадаємо, минулого року за підтримки Костянтина Усова стартували реконструкції на 12 об’єктах у Центрально-Міському, Металургійному та Інгулецькому районах. В команді парламентаря запевняють, це тільки початок робочого та плідного 2018 року.







Комментарии (6)

W

18:42, 15 марта 2018

А что больницы обязательно должны быть хуже школ?

May 9 Victory Day!

19:22, 15 марта 2018

к выборам уже готовится за счёт налогоплательщиков

yura36,6

20:56, 15 марта 2018

Кто-то давненько Костыка не пиарил 1 кr , видать проплата прошла.

Коваль83

22:15, 15 марта 2018

Усов - профан!
Ремонтировать школы дорого, рассказать про фашистов - бесплатно!

Коваль83

12:09, 16 марта 2018

Вставай рядом на борьбу с фашизмом, дорогой избиратель!

ФК Кривбасс

09:11, 16 марта 2018

Главное что губернатор опять его не спалил, что это был плановый ремонт

Ссылка скопирована в буфер обмена