В Службі автомобільних доріг Дніпропетровської області готуються до весняної повені та льодоходу

В Службі автомобільних доріг Дніпропетровської області готуються до весняної повені та льодоходу

Фото: Первый Криворожский

В Службі автомобільних доріг Дніпропетровської області заявили про підготовку до льодоходу та паводку.

Як прогнозують синоптики у лютому – березні очікується різка зміна погодних умов, яка буде супроводжуватись дуже низькими температурами. В наслідок цього збільшується вірогідність виникнення льодоходу.

З метою підготовки до безпечного пропуску льодоходу, повені та паводків в області та на виконання наказу Укравтодору “Про підготовку дорожніх організацій до безаварійного пропуску високих вод і льодоходу у 2018 році”, розробленого плану дій органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, територіальних підрозділів міністерств і відомств, Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області підготувалась до ймовірної весняної повені.

Створений оперативний штаб Служби з координації робіт із забезпечення пропуску льодоходу та весняної повені 2018 року. Розроблений «План заходів з підготовки до пропуску льодоходу та весняної повені 2018 року». Підрядним підприємством ДП “Дніпропетровський облавтодор” заключено договір з Головним управлінням МНС України в Дніпропетровській області на проведення спеціальних робіт. Також проведені обстеження та складено переліки мостів, що підлягають захисту від льодоходу та весняної повені за допомогою вибухових робіт, можливих місць підтоплення доріг під час пропуску льодоходу та весняної повені з можливими варіантами їх об’їзду.

Створено обсяг резерву матеріально-технічних засобів, що необхідні для безпечного пропуску весняної повені.

Службою налагоджений постійний систематичний зв’язок з регіональною комісією з питань техногенної екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, з обласним управлінням водних ресурсів, та Службами автомобільних доріг сусідніх областей.

Комментарии (3)

Обитатель 95-го

17:30, 18 февраля 2018

Готовтесь люди)

. Виталий.

17:51, 18 февраля 2018

Бред!!!

Авганец

18:35, 18 февраля 2018

Да ну быть такого не может будет уже тепло и никаких холодов

Ссылка скопирована в буфер обмена