В КДПУ тестують майбутніх абітурієнтів на знання шкільних предметів

В КДПУ тестують майбутніх абітурієнтів на знання шкільних предметів

Фото: КДПУ

В КДПУ продовжують моніторити знання майбутніх абітурієнтівв підготовці до ЗНО.

Криворізький педагогічний університет продовжує серію тестування для учнів випускних класів, повідомляється на сайті вишу. 17 лютого 2018 року пройшов черговий моніторинговий зріз з біології. Взяло участь у цьому заході понад 70 навчальних закладів, серед яких учні не тільки з Кривого Рогу, а й прилеглих районів: П’ятихаток, Софіївки, Інгульця, Широкого, Тернів, Апостолова тощо. Загальна кількість зареєстрованих учнів сягає понад 300 осіб. Окрім викладачів до моніторингу долучаються і студенти.

Відмічається, що у тестах рівномірно охоплена вся шкільна програма за всіма її розділами. Моніторингова робота налічує 48 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді, на встановлення відповідності та з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей. Така структура повністю відповідає вимогам зовнішнього незалежного оцінювання. Питання складені таким чином, щоб абітурієнт показав не тільки свій рівень знань, а й уміння користуватися інформацією.

Загальний час відведений на розв’язання завдань сягав 120 хвилин. Максимальна кількість правильних відповідей, на які може відповісти учень під час виконання моніторингу, становить 80 тестових балів. Приблизний поріг для складання тренувального тестування з біології складає 25 тестових балів.

Варто зазначити, списки моніторингового тестування є анонімними і шифруються за номером мобільного телефона учасника. Бали отриманні за написання моніторингу, як і на справжньому ЗНО, переводяться у 200-бальну систему. Результати проходження тренувального тестування будуть оброблені та опубліковані в РDF-форматі на сайті педагогічного.

В КДПУ запросили старшокласників приєднуватися на наступний моніторинг. Зареєструватися можна по ссилці.

Ссылка скопирована в буфер обмена