На Дніпропетровщині на хабарі затримано посадовця правоохоронного органу

На Дніпропетровщині на хабарі затримано посадовця правоохоронного органу

Фото: Первый Криворожский

На Дніпропетровщині оперативники затримали посадовця на хабарі.

Вчора, 9 лютого оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Дніпропетровській області Нацполіції спільно з військовою прокуратурою Дніпровського гарнізону Південного регіону та відділом спеціальної поліції ГУНП в Дніпропетровської області під час одержання неправомірної вигоди затримали старшого інспектора одного з міськрайвідділів міжрегіонального Управління з питань виконання кримінальних покарання. Посадовець вимагав та отримав 7 тисяч гривень за надання дозвільного документу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

В межах кримінального провадження поліцейські встановили, що посадовець вимагає 7 тисяч гривень від громадянина. За вказану суму він пообіцяв надати умовно-засудженому громадянинові дозвіл на виїзд за межі регіону.


Сьогодні, 9 лютого, під час одержання неправомірної вигоди оперативники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Нацполіції, слідчі військової прокуратури та відділ спеціальної поліції затримали хабарника поблизу місця роботи під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 7 тисяч гривень.
Наразі фігурант затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Тривають першочергові слідчі дії.


Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років та з конфіскацією майна.

Комментарии (2)

дядя федор

15:20, 10 февраля 2018

отрубите ему руку

Чеширская кошка(^^)~

20:53, 10 февраля 2018

дядя федор,нужно две руки рубить.Та что берет и та что дает

Ссылка скопирована в буфер обмена