В Кабміні відзвітували про екологічне оздоровлення Інгульця

В Кабміні відзвітували про екологічне оздоровлення Інгульця

Фото: Первый Криворожский

Річку Інгулець екологічно оздоровили.

Річка Інгулець потрапила до списку річок, де в минулому році проводилося екологічне оздоровлення. Про це повідомляється на сайті Урядовий портал.

У 2017 році проводилось оздоровлення річок шляхом еколого-репродуктивних та рибогосподарських попусків у басейнах Дніпра, Дністра, Інгульця та Росі. Це дозволило у Дніпрі покращити якісний стан води у місцях питних водозаборів, умови існування риби, екологічний стан Каховського водосховища та Дніпровського лиману.

Також проведено екологічне оздоровлення басейну р.Інгулець, покращено якісний стан води Карачунівського водосховища та забезпечено зрошення у Миколаївській та Херсонській областях з р.Інгулець.

У басейнах річок Рось і Південний Буг у період маловодної літньо-осінньої межені забезпечено потреби населення у питній воді. Завдяки коригуванню режимів роботи Верхнього Білоцерківського та Олександрівського водосховищ, зокрема, було забезпечено потреби у питній воді міст Корсунь-Шевченківський та Вознесенськ.
У пониззі Дністра покращено екологічний стан вод Дністровських плавнів та на водозаборі м.Одеси з Дністровського водосховища.

У зв’язку з низькою водністю р. Дунай Придунайські водосховища були самопливно заповнені на 90% від їх повного об’єму, при цьому забезпечено потреби регіону для питного водопостачання та подачу води на зрошення.

Комментарии (3)

mister_robot

17:54, 10 февраля 2018

Это просто жесть! Это ***!! В Кривом Роге похитили парня, вымагатели вытянули деньги с матери и убили парня, жестоко убили!!! А всякие СМИ публикуют только треш за трешом, а такие как Украинская Правда, 1+1, Интер, ICTV, Эспрессо вообще ничего не удосужились написать!! Только патриотов своих обсмактывают и ищут кто больше патриот, а кто меньше вдруг сепар!! Тупо украинское стадо моральных уродов, 99% страны которые хавают это все!! Как патриота выкрали и убили - так вся Украина скакала и гремела, а потом еще патриоты себе подобные похищения сами организовывали как Луценко и тот жирный министр спорта, чтоб пиара навести! А тут тупо парня УБИЛИ жестоко и реакции почти 0. Жесть!! Ведь не факт что он патриотом был, правда?? А вдруг флажок ему повесить на какую-то фотку то сразу пердаки возгорятся и начнется! А так.... пусть.... нафиг он нужен!! Вот это уроды украинское стадо людей это жесть просто! Мне стыдно что я тоже украинец(((

akontra

22:25, 10 февраля 2018

И нам стыдно шо есть такие украинцы, которые считают, что они украинцы, а на самом деле ренегаты.

Вера Ивановна я

16:31, 11 февраля 2018

а ты че до сих пор здесь? в стаде ? никто рейсы на мацкву не отменял. Там хАрАшо. Никто никого не убивает. Чемоданчик помочь собрать ? или ты за нашим стадом из-за поребрика так пристально зришь ?

Ссылка скопирована в буфер обмена