У Кривому Розі псевдокомунальники «розводять» людей на гроші

У Кривому Розі псевдокомунальники «розводять» людей на гроші

Фото: Первый Криворожский

В Кривому Розі жертвами аферистів стали кілька людей.

В Кривому Розі зловмисники, називаючись працівниками КП "Кривбассводоканал", продовжують "розводити" людей на гроші. Цього разу жертвами аферистів стали декілька мешканців будинку по вулиці Мухіної, 6.

За словами криворіжців, шахраїв було двое - сивий чоловік, років 60-ти, високого зросту та жінка.

Під приводом повірки лічильника вони потрапляли у помешкання жильців будинку, за свою роботу вимагали по 600 гривень. Працювали окремо одне від одного і постійно підтримували телефонний зв'язок між собою.

Жодних посвідчень людям вони не пред'являли, документів не виписували. Єдине, що вони робили - це ставили відмітки у старих актах абонентів.

В Кривбасводоканалі звернулись до криворіжців з проханням не впускати в оселю працівників без посвідчень особи та не платити їм гроші.

Комментарии (5)

ТАРАНТУЛ

17:06, 03 февраля 2018

Это конкретные лохи пускают таких людей.В следующий раз живыми могут и не быть уже...

pens

18:29, 03 февраля 2018

"-вони потрапляли у помешкання жильців будинку," - Необходимо:"вони потрапляли у приміщення мешканців будинку(будівлі і т.ін.)...Ну в общем где-то так.

Засимович

18:31, 03 февраля 2018

Давно переконався, що часто жертвами подібних обманів стають чомусь люди, які самі не дуже чесні і не проти самі при нагоді обдурити ближнього.

Засимович

18:46, 03 февраля 2018

Це, мабуть, тому, що вважають себе хитрими і думають, що дурити вміють тільки вони, а інші ні.

Злючка-Колючка

13:27, 04 февраля 2018

Какое-то двоякое чувство после прочтения статьи. Ну, то что жители, которые поленились снять счетчик и отвезти на поверку сами виноваты. Но с другой стороны, мне кажется, что не обошлось здесь без горводоканала. Откуда сведения, кому нужно поверять счетчик? Ведь поверка разв 4 года. Угадали или кто-то сливает информацию? Я бы по приметам поискала в горводоканале.

Ссылка скопирована в буфер обмена