У Кривому Розі вчителів інформатики навчали працювати з обдарованими дітьми

У Кривому Розі вчителів інформатики навчали працювати з обдарованими дітьми

Фото: Первый Криворожский

У Кривому Розі вчителі інформатики провели педагогічну студію, де обговорили принципи роботи з обдарованими дітьми.

У Кривому Розі у КЗШ №72 відбулася міська педагогічна студія з теми «Практика роботи з обдарованими дітьми на уроках інформатики та в позаурочній діяльності», у якій взяли участь керівники районних методичних об’єднань, вчителі інформатики закладів освіти міста.

Мета педагогічної студії - підвищення професійної майстерності, сприяння обміну педагогічним досвідом щодо реалізації предметної змістової лінії моделювання, алгоритмізації й програмування, системи роботи з учнями, які мають здібності в галузі програмування.

Для учасників заходу продемонстрували унікальні моделі роботів, дали можливість поспостерігати за їх запрограмованими рухами та ознайомили вчителів з технічними характеристиками роботів.


На педагогічній студії вчителям інформатики запропонували шляхи щодо подальшої взаємодії у навчанні інформаційно-комунікаційних технологій учнівської молоді міста, повідомили про систему роботи вчителів інформатики з питань розвитку та підтримки обдарованої учнівської молоді на уроках інформатики та в позаурочний час, показали відкритий урок та продемонстрували як можна практично використовувати середовище програмування в керуванні роботом mBot та багато іншого.


Робота педагогічної студії завершилася обговоренням рекомендацій та врученням сертифікатів.

Ссылка скопирована в буфер обмена