Молодь Кривого Рогу закликають бути соціально активними

Молодь Кривого Рогу закликають бути соціально активними

Фото: Первый Криворожский

До 28 лютого триває конкурсний відбір на програму LEAD, учасники якої мають змогу провести два тижні у Лондоні та навчитись реалізовувати соціально значущі проекти.

Заповнити аплікаційну форму та успішно пройти співбесіду можуть і криворіжці.

Програма проводиться за ініціативи Українсько-Британського Сіті Клубу (UBCC) та за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою ознайомлення активної української молоді з найкращими західними практиками та їх подальшого застосування для досягнення позитивних змін в Україні.

До участі у конкурсному відборі запрошуються студенти магістратури та нещодавні випускники віком до 27 років (станом на 13 липня 2018 року), які працюють у державних установах чи неурядових організаціях. Основні вимоги – лідерський потенціал, вільне володіння англійською мовою та високий рівень зацікавленості у реалізації державних чи громадських ініціатив.

Витрати на отримання візи, переліт, проживання та харчування для дванадцяти щасливчиків повністю покриваються організаторами програми.

Завдяки двом тижням інтенсивного навчання у стінах провідних компаній, державних установ та організацій британської столиці учасники LEAD матимуть змогу ознайомитись з діловою етикою та корпоративною культурою Великобританії, а також побачити, як працюють на практиці поняття прозорості, дотримання вимог законодавства та публічного врядування. Торік молоді лідери, окрім провідних міжнародних фінансових та юридичних компаній, відвідали телерадіомовну компанію ВВС та Королівський інститут міжнародних відносин Chatham House.

“Цьогоріч ми проводимо програму вже вп'яте. За цей час нам вдалось об'єднати ціле покоління молодих українських лідерів, чиї проекти, як-от розробка підручників для незрячих дітей чи юридичні консультації pro-bono, вже приносять позитивні зміни в Україну”, –коментує досягнення випускників LEAD Яна Собецька, співорганізатор проекту.

Комментарии (2)

Хмурый Лис

15:31, 25 января 2018

Какой бред!
Если даже поверить, что это правда :
1) В Лондоне учится реализовывать социальные проекты в Украине ( что то не так ). Добавить сюда украинскую коррупцию, кумавство, криминальные синдикаты, снова спросишь себя : "чему там будут учить?"
2) Колониальная страна у которой сейчас свои проблемы во многих направлениях просто так по доброте душевной решила позаботится об украинцах и подготовить для них людей которые будут внедрять социально- значимые проекты. Ничего не смущает?
3) Социально значимые проекты - что это ? Это как "Жити по новому" ? но не значит хорошо.

Авганец

17:34, 25 января 2018

Было бы не плохо но...

Ссылка скопирована в буфер обмена