Президент Порошенко розповів, у кого треба забрати сірники

Президент Порошенко розповів, у кого треба забрати сірники

Фото: president.gov.ua

Верховний Головнокомандувач Петро Порошенко у вітальній новорічній промові згадав про тимчасово окуповані території України - АР Крим, Луганську, Донецьку області, подякував міжнародним патрнерам за всебічну підтримку і

Цитуємо Президент дослівно:

«Дорогі українці!
Перш за все, давайте разом порадіємо за наших співвітчизників, які днями повернулися з полону до рідних та близьких. Слава Богу, напередодні свят їх вдалося-таки вирвати з ворожих катівень.
Із глибокою пошаною привітаймо українських воїнів. Вони надійно тримають оборону на східних рубежах. А ми й надалі будемо зміцнювати нову армію, - нашу гордість і нашу славу.
Крізь штучні лінії розмежування мої щирі побажання хай почують Крим і Севастополь, Донецьк та Луганськ. Брати й сестри, ваш дім – Україна… А грабіжника, який сплюндрував нашу оселю - настане час - проженемо та покараємо.

Шлю щирі святкові поздоровлення нашим міжнародним партнерам. Сполучені Штати щойно оприлюднили рішення про постачання нам сучасної оборонної зброї. Крок у цьому напрямку зробила Канада та інші держави. Євросоюз також продовжив санкції проти країни-агресора.

І неначе під ялинку лягло рішення Стокгольмського арбітражу. Воно захистило нас від вкрай невигідних умов газового контракту дев’ятого року.

Ще раз вітаю сотні тисяч українців, які вже скористалися безвізом. І мільйони, яким він ще стане в нагоді. І всіх нас – із впевненим та безповоротним рухом до Європи.

Ще минулорічної святкової ночі ми лише загадували бажання про безвіз, і от воно – здійснилося.

Хай і не без помилок, але рухаємся вперед. Після кількох років кризи, яку спричинила війна, переходимо до відновлення та розвитку.

За все, чого країна досягла, - величезна подяка кожному з вас. Це – результат спільної праці.

У новому році Уряд має прискорити темпи зростання. Потрібне підвищення рівня життя, відчутне для більшості українців. І це нам - по силах.

Як Президент - забезпечу політичні умови, необхідні для економічного піднесення. У тих, хто хоче підпалити хату зсередини, – слід забирати сірники. А по тих, хто нападатиме на нас ззовні, - навпаки, відкривати вогонь. І як зіницю ока берегти нашу єдність.

Оптимізм, віра у свою країну, у свої сили – наш головний ресурс. І все буде добре. Для цього, як вчив владика Любомир Гузар, нам слід молитися так, ніби все залежить від Бога, але працювати так, ніби все залежить від нас.

Бажаю громадянам України і українцям всього світу миру, щастя, добробуту!
З Новим роком!
Слава Україні!»



Комментарии (31)

Бла-бла-бла

01:15, 01 января 2018

Даже не знаю как быть, то ли радоваться, то ли грустить..
У меня нет эфирного ни кабельного ТВ, только ip и торрент тв.
Беда в том что в нужное время так и не смог включить укр телеканалы, хотя батька и темнейшего без проблем послушал, а жена своего (чешские корни) чека и ноу проблем...
Прямо заговор тёмных сил

Бла-бла-бла

14:10, 01 января 2018

Менделеев,что ты юродивый несёшь?
Боярышник с валерьнкой перепутал?

Бла-бла-бла

14:12, 01 января 2018

тамерлан1944,ну это дело привычки, я сам не против на улице встречать, кстати так раньше с друзьями делали, но не в нашей стране, нет не потому что страна такая, а потому что погода у нас - влажность воздуха большая, снег то есть- то нет... Как то так

Шаленый_лобстэр

01:31, 01 января 2018

Ещё раз говорю есть английская передача зона конфликта просто гляньте его интервью

АЕ

02:07, 01 января 2018

видел этого мудозвона

Человек я

01:39, 01 января 2018

Эх,Петя...

АЕ

02:09, 01 января 2018

Дядя пЕТЯ-ты дурак?

Бла-бла-бла

02:15, 01 января 2018

С новым годом всех и адекватов и нет, желаю здоровья каждому.
По статистике у нас следующий президент и правительство будет адекватным и правильным.
По этому терпения и здравого смысла всем

Легионер

09:42, 01 января 2018

Менделеев, да ты батенька жополиз

Бла-бла-бла

10:48, 01 января 2018

Менделеев,не думал что у нас карлики в президентах

Заме Чательно

12:17, 01 января 2018

Менделеев, ты наверное, хотел написать прерогатива, а не привилегия?)))

Бла-бла-бла

14:08, 01 января 2018

Менделеев,не успеваю, поезд Львов Москва постоянно полон и уже первые 10 вагонов из Львова уже заполнены, шаленые западяне в первых рядах валят.
Кстати - ещё десяток таких лет "процветания" и народу кроме таких как ты боярышников в Украине не останется.
Кстати почти все мои знакомые примерно одинаково говорят: если на выборах выберут подобного порошенку то свалят все, ловить тут нечего

Виталий_КР

03:15, 01 января 2018

После поздравления 95 квартала это не смешно совсем :), хотя, как раз наоборот.

MarieAnn

09:53, 01 января 2018

Если кто и умеет делать из мухи слона, так это Петро. Уж как ни ему знать, как можно на уши народу навесить вкусной локшины, чтобы ели ее еще год и не давились. ..Петь, может это, давай мы как-то сами, без тебя начнем двигаться в светлое будущее? Может, быстрее дойдем? А так, ребзи, всех с наступившим Новым Годом!!! Добра нам всем!!!

MarieAnn

11:43, 01 января 2018

А какого лешего мне уезжать из родной страны, если не устраивает только товарищ и его братия, которые доводят всех и вся до полной ручки? Или вы и это издевательство готовы называть еще одним успешным шагом до пэрэмогы??Такое ощущение, что мы все живем в сказке про Чиполлино, только вот нет конца этому маразму.

Ссылка скопирована в буфер обмена