Танцювальний вечір у Дніпрі відвідали криворізькі АТОвці та волонтери

Танцювальний вечір у Дніпрі відвідали криворізькі АТОвці та волонтери

Фото: Дніпровська ОДА

У Дніпрі відбувся третій щорічний новорічний бал "Мужність і грація", у якому взяли участь ветерани бойових дій в зоні АТО та волонтери з Кривого Рогу.

На благодійному танцювальному вечері виступали 26 пар з різних міст Дніпропетровської області. Серед них - 3 пари з Кривого Рогу. Один з виступів присвятили загиблим Героям.

Дарія Гальченко, дружина Андрія, який ніс службу в зоні проведення АТО, пише у соцмережі: «Нарешті відбулося це чудове свято. Декілька місяців підготовки і очікування. Дякуємо нашому тренеру Евгению Шумило за чудовий настрій під час тренувань та чудові вивчені танці. Ви дуже терплячий... Вдячні БК Мистецький за затишний зал.
Дякуємо Наталі Шуліці за організацію, за можливість брати участь, за створену атмосферу свята, доброти та порозуміння...
Дякуємо Анні Петровій за майстер -класи, за Вашу надихаючу Танцювальну сотню, за настрій та підтримку».







Стилями танців учасники не обмежувалися - танцювали ча-ча-ча, полонез, вальс, блюз, танго та квіпстеп. Волонтери та АТОвці виступали як соло, так і цілими колективами. Брали участь й діти.

Присутні були вдягнуті у вечірнє вбрання, вишукані плаття та максарадні маски. За дрес-кодом дозволялися берці та військова форма.

«Програма щоразу нова. АТОвці та волонтери самі розробляють сценарій, – повідомила координатор Центру допомоги АТОвцям при ДніпроОДА Наталія Шуліка. – Родзинкою цьогорічного різдвяного балу став «Танець пам’яті», присвячений полеглим героям. До нього долучилися мати, сестра, дружина та донька загиблих бійців. Ці чотири родини зголосилися взяти участь у проекті. Кажуть, це повернуло їх до життя».

На честь загиблого 23-річного сина Дмитра танцює Тетяна Решетняк. Її партнер – учасник АТО Володимир Аршавський.
«Танцювати непросто, адже вік дає про себе знати. Та в пам’ять про сина я вирішила це зробити. У танець вклала всю душу. Для мене це певна розрада. Упевнена, синок схвалив би мій порив», – не стримуючи сліз, розповіла жінка.



Гроші, зібрані на балу, як вирішили учасники балу, віддадуть на лікування поранених бійців.

Читайте також: Класика і сучасність. Студенти з Кривого Рогу дрібцювали у Дніпрі

Ссылка скопирована в буфер обмена