Криворіжці, яким складно виходити з дому, можуть скористатися кейсом послуг

Криворіжці, яким складно виходити з дому, можуть скористатися кейсом послуг

Фото: Первый Криворожский

Мешканці Кривого Рогу, які за віком чи за станом здоров'я не можуть вийти з дому, можуть замовити послугу з оформлення необхідних документів за місцем проживання.

Вже кілька тижнів в Кривому Розі діє "Мобільний кейс". Так, в останній робочий день цього тижня працівниками виконкому Криворізької міської ради спільно з працівниками районного виконавчого комітету було опрацьовано дві заявки від жителів Центрально-Міського району щодо надання довідки про склад зареєстрованих осіб.

Крім того, не втрачає популярності виїзне обслуговування у такому досить віддаленому районі міста як Тернівський. Так, мешканці Тернівського району, якій виповнилося 82 роки, було надано соціальну послугу з оформлення матеріальної допомоги.

Замовити послугу криворіжці можуть зателефонувавши на «гарячу» телефонну лінію 0-800-500-459 (безкоштовно), або залишити письмову заяву в Центрі «Віза», на сайті виконкому Криворізької міської ради (http://krmisto.gov.ua/) чи веб-порталі «Криворізький ресурсний центр» (https://krogerc.info/ua/ service_center.html) на сторінці Центру адміністративних послуг «Віза», а також у вигляді електронного звернення на електронну адресу [email protected].

Комментарии (4)

Эйяфьядлайекюдль

19:23, 23 декабря 2017

Печально, что у нас есть одинокие немощные пожилые люди. Что некому за них сбегать справки собрать. Или хотя бы прийти с ноутбуком и подать заявки дистанционно. Кейс - доброе дело, только пока клиентов по пальцам пересчитать можно, это капля в море. Не останавливайтесь.

Morgan

13:19, 25 декабря 2017

они везде есть

pav35

21:06, 23 декабря 2017

А пивка принести ?

Morgan

13:19, 25 декабря 2017

только если атошникам

Ссылка скопирована в буфер обмена