Проти брудного бізнесу виступили студенти з Кривого Рогу

Проти брудного бізнесу виступили студенти з Кривого Рогу

Фото: Первый Криворожский

У місті Дніпро команда Криворізького державного комерційно-економічного технікуму “Lifegroup” під керівництвом викладача соціальних дисциплін Демарецької взяла участь у обласному конкурсі творчих студентських робіт на тему «Торгівля людьми: міфи та реальність».

На заході говорили про вічні загальнолюдські цінності, закликали до відстоювання духовних і моральних надбань соціуму. Викладачі кажуть, що надважливо у сучасному світі формувати громадянську позицію та соціально-правову активність студентів у боротьбі з проявами сучасного рабства, виховувати почуття патріотизму та любові до України.

Теми, які звучали у виступі розкривали глобальну проблему XXI століття і закликали об'єднуватись проти антигуманних тенденцій сучасного світу.

Читайте також: Поліцейські прикрили канал торгівлі людьми

Виступ студентів вразив журі інформацією про загрозливий стан брудного бізнесу – торгівлю людьми.

За підсумками конкурсу команда “Lifegroup” КДКЕТ здобула перше місце у номінації «Кращий виступ студентського художнього колективу».

Читайте також: Безробітних дніпрянок продавали в Ізраїль


Комментарии (1)

вайбер

11:47, 11 декабря 2017

В каком веке мы живём? Торговля людбми?! Сам/а себя добровольно - это совсем другое. Но СМИ упорно засоряют народу мозги,их кормят, они и выдают. Надо информацию предоставлять достоверную, а не кому какая хочется.

Ссылка скопирована в буфер обмена