Солдатська каша та захоплюючі виступи полісменів на фесті у Кривому Розі

Солдатська каша та захоплюючі виступи полісменів на фесті у Кривому Розі

Фото: Первый Криворожский

Фестиваль«День поліцейської та юридичної освіти», де школярів Кривого Рогу гостинно почастували смачною «солдатською» кашею, відбувся вихідними.

Майбутніх випускників шкіл Кривого Рогу у День відкритих дверей Донецького юридичного інституту в рамках Фестивалю «День поліцейської та юридичної освіти» вражали студенти і викладачі навчального закладу.

На подвір’ї Факультету співробітники спецпідрозділу швидкого реагування Головного управління Національного поліції в Дніпропетровській області продемонстрували методи зупинки транспортного засобу та затримання осіб, які скоїли правопорушення. Вони застосувували імітаційно вогнепальну зброю та спеціальні засоби.

Працівники Управління патрульної поліції м. Кривого Рогу, що також були запрошені на захід, показали тактичні елементи поведінки з потенційним злочинцем та обладнання патрульного автомобіля. Видовищність захопила гостей фесту.

Читайте також: в Кривому Розі обговорили гендерну рівність

Після офіційної частини заходу ( виступів керівництва навчального закладу та запрошених гостей, - авт.) для майбутніх абітурієнтів, які виявили бажання ознайомитися з навчальною та матеріальною базою, було організовано екскурсію територією факультету. Кожен з присутніх мав змогу ознайомитися не лише з загальною інформацією діяльності вишу-переселенця та його факультетами, а й особисто побачити життя в казармі, поспілкуватися з курсантами, керівництвом закладу, факультету.

А на внутрішньому подвір’ї факультету зібралося чимало гостей, щоб скуштувати справжню смачну солдатську кашу та зігрітися теплим ароматним чаєм.

Читайте також: Криворіжці, які отримують повну загальну середню освіту, складатимуть ДПА у формі ЗНО


Комментарии (5)

omua78

10:17, 11 декабря 2017

Надеюсь , "солдатская" каша была достаточно аутентичной ? С просроченной тушенкой , кусочками крыс и ошметками вещей - все как у защитников отечества ?

Бородач

10:42, 11 декабря 2017

не не, полицаев кормят нормально что бы в случае чего власть защищали)

omua78

10:54, 11 декабря 2017

Бородач,
Эти защитят , ага. Они ж активистов как огня боятся. Ходят рядышком , с выключенным телефоном разговаривают и в душе просятся - только б нас не тронули , ну пожааааалстааа !!!

Без надежды

10:58, 11 декабря 2017

...продемонстрували методи...затримання осіб, які скоїли правопорушення. Вони застосувували імітаційно вогнепальну зброю та спеціальні засоби. Где-то это было?

Mister True

12:09, 11 декабря 2017

Показуха для укро-терпил)))

Ссылка скопирована в буфер обмена