У Кривому Розі запрацював мобільний кейс-офіс для надання адміністративних послуг людям з обмеженими можливостями

У Кривому Розі запрацював мобільний кейс-офіс для надання адміністративних послуг людям з обмеженими можливостями

Фото: Первый Криворожский

Мешканці Кривого Рогу з обмеженими можливостями можуть скористатися послугами мобільного офісу і оформити необхідний пакет документів.

Мобільні офіси прямо на дому будуть обслуговувати інвалідів війни, інвалідів I і II групи та дітей - інвалідів, учасників бойових дій, Героїв України, літніх людей.

Спеціальне обладнання для мобільних кейсів включає компактні металеві валізи, в яких міститься весь офіс. У ньому - ноутбук, портативний сканер і принтер, 3G USB модем для доступу до Інтернету, акумулятор і веб-камера.

«Подати заявку на обслуговування «на дому» можна, зателефонувавши безкоштовно на номер 08-00-500-459 або відправити її електронною поштою kr.gov.ua, krogerc.info.ua, service_center.html. Після цього ми повідомимо дату і час приїзду адміністратора. Результат надання адмінпослуги людина отримує через кур'єрську службу або листом », - сказала начальник Департаменту з адміністративних послуг Наталія Романовська.

Важливо відзначити, що фахівці Департаментів соціальної політики та адмінпослуг зараз готують «дорожню карту» і організовують роботу всіх служб для надання максимальної кількості послуг.

Читайте також: В Кривом Роге мужчина покусал и избил полицейскую

У Кривому Розі проживає понад 60 тис. криворіжців, які можуть скористатися новою послугою. З них понад 22 тисячі старше 80 років, більше 1 400 візочників і дві з половиною тисячі дітей-інвалідів.

Ссылка скопирована в буфер обмена