Димові шашки, вибиті шибки, зіпсоване майно: на Дніпропетровщині пройшли вибори до ОТГ

Димові шашки, вибиті шибки, зіпсоване майно: на Дніпропетровщині пройшли вибори до ОТГ

Фото: Первый Криворожский

На Дніпропетровщині завершилися вибори до ОТГ. Не обійшлося без ексцесів.


Ще, мабуть, жодні вибори не пройшли тихо і спокійно. Так і вчора, 29 жовтня під час місцевих виборів до ОТГ в Дніпропетровській області.

На Дніпропетровщині під час охорони публічної безпеки на виборчій дільниці постраждало 2 співробітники поліції. Про це повідомляє ГУ Нацполіції Дніпропетровської області.

29 жовтня близько 18:30 на виборчу дільницю у с. Майське Синельниківського району Дніпропетровської області зайшло 15-20 невідомих осіб, які побили у приміщенні вікна та пошкодили майно.

Після цього зловмисники кинули димові шашки та зникли на автомобілях. Під час нападу тілесні ушкодження отримали два працівники поліції, які спробували завадити порушенню громадського порядку.

Наразі по області оголошено план «Перехоплення». Поліція вживає всі необхідні заходи для затримання підозрюваних. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

Комментарии (4)

Натроих

08:38, 30 октября 2017

А заче эти два ***а заступали на дежурство с оружием?Мабуть шоб им перамалы кисткы.

исраэль

08:40, 30 октября 2017

Агенты кремля уже повсюду .Где же все активисты подевались ?Пора уже активистов подключать.А то беспорядки в стране все более и более .Я так полагаю для начала нужно пройтись по стране ходою с лозунгами порядок по всей стране,а затем сломать ,снести,побить все что мешает порядку в стране.

радистка КЭТ

09:17, 30 октября 2017

... у с. Майське Синельниківського району Дніпропетровської області зайшло 15-20 невідомих осіб ... в селе около 40- 50 чел среднего мужского возраста , так что все известны

Mister True

11:09, 30 октября 2017

Обычная борьба за власть, за кормушку!! Прикольно что люди это все хавают))

Ссылка скопирована в буфер обмена