В Україну йде антициклон з дощем, вітром і мокрим снігом

В Україну йде антициклон з дощем, вітром і мокрим снігом

Фото: Первый Криворожский

Вже в неділю та понеділок в Україні синоптики прогнозують погіршення погодних умов, завдяки антициклону з Європи.

На вихідних і з понеділка українцям слід готуватися до погіршення погодних умов. Два циклони прямують до України. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

"У атмосфери все, як у людей - вічні суперечки і "перетягування канату", тобто хто головний. А результат цих дискусій атмосферних - нам на голову.
Зараз над Південною Європою розташувався антициклон Ульріке, масштабна область сухої і навіть сонячної погоди. А на півночі Європи родичі Флоренс 1 та Флоренс 2 (щоб батьки не сплутали) буянять дощами та штормовим вітром. Бо це - циклони. Ці циклони поступово наближатимуться до України. Але не прийдуть безпосередньо, а пришлють атмосфері фронти. Саме тому найближчими вихідними у більшості наших областей переважатиме волога хмарна дощова погода. У суботу інтенсивніші опади очікуються на сході, півдні та в центральних областях. А в неділю дощі (місцями з мокрим снігом) накриють захід України. Ввечері у неділю негода дійде і до півночі. Особливість неділі: уважно! 29 жовтня в Україні очікується сильний штормовий вітер. У понеділок-вівторок, 30-31 жовтня штормовий вітер триватиме. Тому особлива увага до будівельників і не лише. Вже заздалегідь позакріплюйте все, що може зірватися, літати чи пошкодити такий сильнющий вітер"
. - повідомляє Наталка Діденко.

Читайте також: Пол Кривого Рога остается без тепла из-за бездеятельности Теплоцентрали, - заявление

Також вона додає, що 30 жовтня на заході та півночі України, включно з Києвом - складна погода: дощ та сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця, штормовий вітер.

Комментарии (2)

Полковник Вешняк.

19:21, 28 октября 2017

Автор та редактор матеріалу - ***!!!!!!!!!!!!!!!

Полковник Вешняк.

19:26, 28 октября 2017

"...завдяки антициклону з Європи."

Антициклон - це зона високого атмосферного тиску, котрий формується на конкретній території! Антициклони взагалі не пересуваються з місця на місце, на відміну тих же циклонів!

Ссылка скопирована в буфер обмена