У Кривому Розі поговорять про місії сучасного університету

У Кривому Розі поговорять про місії сучасного університету

Фото: Google.com

У рамках Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України на базі Криворізького державного педагогічного університету проведуть регіональний семінар.

Регіональний семінар заплановано на 2 листопада цього року.

Молодь, викладачі та експерти сприятимуть реформуванню сектора вищої освіти шляхом розвитку лідерського потенціалу університетів України.

В українському суспільстві, яке переживає непрості часи і в якому традиційно високо поціновували університетську освіту та її роль у різних сферах суспільного життя, у процесі теперішньої його модернізації шляхом реформ насамперед звертаються до найінтелектуальніших осередків – університетів.

Із сучасними закладами вищої освіти громадяни пов’язують очікування і надії щодо змін на краще й подальшого сталого розвитку.

Регіональний семінар спрямований на осмислення місії сучасного університету, обговорення інноваційних змін задля розвитку університету, які б зачіпали управлінську, академічну та студентську спільноти, а також пошук «формули успіху» для розбудови лідерського потенціалу сучасного університету.

Читайте також: У Кривому Розі лідерський випуск молоді, яка проявила себе

Центральною подією семінару стане панельна дискусія. У ході семінару планується проведення презентацій проектів змін двох університетів Криворіжжя – КДПУ та ДНУЕТ імені М. Туган-Барановського, які вони виконують у рамках Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України задля розповсюдження досвіду, набутого під час виконання проектів.

Ссылка скопирована в буфер обмена