Криворіжці можуть скористатися послугами «Укрпошти» за зниженими тарифами

Криворіжці можуть скористатися послугами «Укрпошти» за зниженими тарифами

Фото: Первый Криворожский

"Укрпошта" знижує тарифи за універсальні послуги по основним видам відправлень.

Нові граничні тарифи Укрпошти на універсальні послуги поштового зв’язку, затверджені НКРЗІ, в цілому зменшать вартість пересилання посилок в межах України та для ряду основних країн, які є ключовими для міжнародних відправлень. Ці зміни заплановані до впровадження з 1 січня 2018 року.

«Для нас було важливо вирівняти перекоси у тарифах. Тому ми їх спрощуємо та приводимо до єдиної логіки. Так, вартість відправлень посилок від 3 кг була неконкурентна і завелика. Після змін тарифи будуть найдоступнішими на ринку поштово-логістичних послуг в усіх вагових категоріях. А оновлення зонування для міжнародних відправлень дасть можливість розвивати важливі для клієнтів ключові напрямки пересилання», – підкреслює в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський.

Збільшення граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку з міжнародної доставки стосується тільки листів і бандеролей.
Так, рішенням НКРЗІ Укрпошта приводить до єдиного рівня ціни двох однакових за своєю суттю продуктів на міжнародну доставку: бандероль до 2 кг і дрібний пакет до 2 кг. В той же час тариф на пересилання дрібного пакета не підвищується.

Щодо тарифів на міжнародні посилки, зміна ціни відбудеться тільки для посилок до 10 кг (детальніше в таблиці). Тариф на міжнародні посилки від 10 до 30 кг не зміниться. Саме він для ключових країн був знижений з 1 серпня 2017 – у США, Канаду, Австралію, Китай, Росію до 23%. Для Казахстану, Литви, Латвії, Молдови і Грузії для постійних відправників Укрпошта запровадила спеціальний тариф на 40-50% дешевше стандартного. Передбачена і знижка в 5% за використання API і «особистого кабінету». Також для постійних відправників при укладанні договору буде передбачена знижка за обсяги, які розраховуються індивідуально.

Тариф Укрпошти на міжнародну доставку залишаться найнижчим і забезпечує доставку за спрощеною митною процедурою з України до будь-якого населеного пункту в 234 країнах та виділених регіонах світу.

Основні зміни у Граничних тарифах на універсальні послуги поштового зв’язку в порівнянні з чинними:
1.Зменшення тарифів на посилки вагою понад 3 кг як в межах області так і в межах України за рахунок зменшення доплати за 1 кг.
В результаті зміни тарифи на пересилання посилки в межах України зменшаться на:
масою 5кг – на 3 грн (до 25 грн),
масою 7 кг – зменшиться на 7 грн (до 29 грн),
масою 10кг – зменшиться на 13 грн (до 35 грн).
2.Знижено тарифи на пересилання посилок до основних країн за обсягами. Наприклад, вартість пересилання посилки авіатранспортом в США та Канаду масою 5 кг знизилась на 0,2 дол. США, масою 10 кг – на 6,8 дол. США.
3. Доплата за рекомендований лист залишилася на тому ж рівні, що і в чинних тарифах.
4. Введено окремий соціальний тариф для пересилання простих листів масою до 20 грам для військовослужбовців (3 грн);
5. Спрощення вагових категорій та відповідних комбінацій тарифів (з 35 до 16 комбінацій) та зниження тарифів на більшій вазі в письмовій кореспонденції.
6. По міжнародних посилках тарифи в новій редакції встановлено в залежності від зрозумілих зон географічного розташування.
7. Збільшення граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку стосується тільки листів і бандеролей.

Укрпошта приводить до єдиного рівня ціни двох однакових за своєю суттю продуктів: бандероль до 2 кг і дрібний пакет до 2 кг. В той же час тариф на пересилання дрібного пакета залишається без змін.

Комментарии (9)

Mister True

18:47, 22 октября 2017

Только Новая Почта или InTime.
УкрПошта, хорошая попытка, но без шансов.

Yosetsu-ki

23:21, 22 октября 2017

Україна, рідний край,
Поле, річка, синій гай.
Любо стежкою іти,
Москалям двать п***и!

Убийца Эталонов

19:38, 22 октября 2017

На ***. нада это Укрпочта?! Отделения некоторые работают с 10-00 до 14-00 со вторника по субботу. График- ну прото бИмба. Работая с утра по пятидневке вариант один-суббота. И то не факт. Конкуренция ???!!! Не гоните !!!

galileo

01:16, 23 октября 2017

В свое время так и не смогла получить посылку на Укрпочте. Они постоянно были закрыты, даже когда по графику должны были работать.

экономист

11:17, 23 октября 2017

У нас раньше отделение работало с 9 до 17 (они там были на неполную ставку оформлены, минималка да еще и не ставка), очень неудобно было, до работы еще не попадешь, после работы уже не попадешь. А сейчас с 9 до 18 и без перерыва, очень удобно.

Doktorr

09:13, 23 октября 2017

Часто приходится посылать и получать посылки."Новая почта "была лучшим скорым вариантом!Но последнее время цены стали неадекватными.Год назад решили воспользоваться "Укрпочтой".Цены такие низкие!!!Приходит посылка быстро и по номеру квитанции можно в интернете отслеживать движение посылки.Моим советом пользоваться "Укрпочтой" уже воспользовались несколько моих друзей --- в восторге!

экономист

11:15, 23 октября 2017

Да, на Новой сейчас едут 2-3 дня, на .Укрпочте чуть дольше, но в 2,5 раза дешевле, особенно услуга "Стандарт"

Мария1331

10:54, 23 октября 2017

Я пользуюсь укрпочтой, всё классно, кроме тётеньки-ленивца, которая хамит, грубит, и ну очень медленно работает( засекала по времени, чтоб отправить посылку, надо 25минут), а очередь одна! Если что-то и улучшать, так это сотрудников Укрпочты

экономист

11:14, 23 октября 2017

У них зарплата минимальная 3200 грн. Так и работают. Хотя у нас в отделении девченки шустрые, работают отлично, но тоже подыскивают себе другую работу, попробуй на минималку выживи, да еще если одна с ребенком.

Ссылка скопирована в буфер обмена