Роботодавців Кривого Рогу змусять брати на роботу людей після 45-ти

Роботодавців Кривого Рогу змусять брати на роботу людей після 45-ти

Фото: google.com

Мешканцям Кривого Рогу після 45-ти стане легше працевлаштуватися, адже держава прийняла відповідне рішення стосовно них.

Пенсійна реформа зобов'яже роботодавців брати на роботу людей кому вже є 45 років. Прийом на роботу буде відбуватися за квотним принципом, розповів міністр соціальної політики Андрій Рева.

За його словами, законопроект №6614 передбачає, що 4% найманих працівників в будь-якому трудовому колективі повинні бути люди від 45 років і старше.

«Це квотний принцип. Ми його обов'язково введемо, і будемо стежити через нашу державну службу праці за тим, щоб ця норма дотримувалася », - сказав Рева.

Читайте також: В Мінсоцполітики повідомили, чи будуть враховувати в страховий стаж роки навчання

Як раніше повідомлялося, українці зможуть купити необмежену кількість відсутнього страхового стажу для виходу на пенсію. До прийняття закону про пенсійну реформу в ньому було обмеження щодо років стажу, які можна було докупити - не більше двох, проте в остаточному варіанті документа це обмеження зняте.

Комментарии (5)

leshii ded

19:58, 15 октября 2017

Только 4 человека из ста смогут заработать себе пенсию, но, если купит право у работодателя доработать до нее. Не успели завязи появится в пенсионной реформе, а плоды уже созревают.

galileo

21:34, 15 октября 2017

А должно быть 50%

cokolov

12:20, 16 октября 2017

Ну не смешите мои -ца .кто кого заставит ,это опять пустые разговоры

Nutik

17:50, 16 октября 2017

Сейчас даже 55-летних на работу зовут,на старые места

Nick-name

09:35, 17 октября 2017

Средняя продолжительность жизни лет 65, а в КР наверное и то меньше. Сдохни, но смену доработай. Конечно они будут вводить подобные законы, ведь вся молодежь выехала. А старики всё надеются, что выйдут на пенсию, вот только пенсионный возраст все увеличивают и увеличивают... Большинство до пенсии не доживет априори.

Ссылка скопирована в буфер обмена