Під Кривим Рогом соцпрацівники змушені платити за все зі своєї кишені, щоб якось працювати

Під Кривим Рогом соцпрацівники змушені платити за все зі своєї кишені, щоб якось працювати

Фото: google.com

Поблизу Кривого Рога, в селищі Широке, припинено фінансування управління соціальногго захисту населення райдержадміністрації. Працівники держструктури змушені платити з власної кишені, щоб працювати.

Соцпрацівники Широківського управління праці та соціального захисту населення (УПЗН) опинилися у скрутній ситуації. Щоб продовжувати працювати, вони змушені платити зі своєї кишені. Про це повідомив Благодійний Фонд №Право на захист".

Річ у тому, що з грудня 2016 року в УПЗН Широківської РДА через заборгованість за несплату комунальних послуг було заарештовано рахунки. Оплату не здійснила держава. Через заблоковані рахунки УПЗН не може здійснювати ніякі фінансові операції.

Наразі управління не може оплатити навіть поштові витрати: щоб розіслати повідомлення, працівники управління за свої кошти купують марки та конверти, оплачують інтернет, купують канцелярське приладдя та здійснюють всі робочі дзвінки з власних мобільних телефонів, адже після розірвання договору з Укртелекомом, жоден стаціонарний телефон не працює.

Зимою у приміщенні без опалення відмовляється працювати неймовірно стара оргтехніка, тож начальник відділу персоніфікованого обліку не може нормально працювати в ЄІБД ВПО, а люди змушені годинами стояти в черзі.

З місцевого бюджету допомогти УПЗН теж не можуть, адже в райдержадміністрації вистачає інших проблем, на вирішення яких необхідно спрямувати кошти.

Співробітники УСЗН Широківської РДА зі страхом чекають зими, адже знову їм доведеться працювати у неопалюваному холодному приміщенні, на жахливо старій техніці та знову купувати за власний кошт канцтовари, оплачувати власними коштами інтернет та поштові витрати, щоб задовольнити потреби кожного, хто щодня звертається до управління.

БФ «Право на захист» закликав всіх, хто причетний до фінансування державних установ, нейгайно вирішити проблему, що склалася в УСЗН Широківської РДА, та вжити заходів до відновлення повноцінної роботи цієї установи.

Комментарии (3)

Yosetsu-ki

14:48, 08 октября 2017

та у нас учителя и работники детсадов тоже так работают,за бумагу,краску для принтера,всю канцелярию и т.д. платят из своего кошелька,а депутаты выделяют бабло из бюджета для себя,пусть со своей зарплаты скидуются на ремонты,на комиссии всякие,на оргтехнику...

Пи......ж

14:52, 08 октября 2017

Папай, прям волонтеры:-)

Yosetsu-ki

18:31, 08 октября 2017

тамерлан1944,потому шо деньги на бумагах только виделяют,а на самом деле они в карманах

Ссылка скопирована в буфер обмена