В Кривому Розі проходить профорієнтаційний проект «Місто професій»

В Кривому Розі проходить профорієнтаційний проект «Місто професій»

Фото: Первый Криворожский

Дітям Кривого Рогу визначитися з майбутньою спеціалізацією допомагає "Місто професій". Міжнародний профорієнтаційний проект стартував у Кривом Розі.

У центральному парку Героїв проходить міжнародний проект «Місто професій». Цей масштабний профорієнтаційний проект для дітей в Кривому Розі проводять вперше.

В імпровізованому містечку криворізька малеча може більше дізнатися про особливості тієї чи іншої професії, посадові обов'язки та заробітну плату. Представники професій залюбки відповідають на запитання своїх можливо майбутніх коллег.




На вході до містечка професій діти отримують паспорт та матють можливість влаштуватись на роботу, опанувавши понад 50 професій. Сумлінні та старанні юні «працівники» за виконану роботу отримують заробітну плату, витратити яку вони зможуть у крамниці солодощів та подарунків. Вік учасників від 2 до 17 років.


На криворізькому заході представлені наступні професії:
-зварювальника
-сталевара
-кінолога (партнер Національна поліція),
-власника м’ясної крамниці
-банкіра
-поліцейського (партнер Патрульна поліція),
-рятувальника (партнер Служба з надзвичайних ситуацій)
-вчителя
-юриста,
а ще професії програміста, математика, підприємця, фізика, перукаря, криміналіста, хіміка, офіціанта, флориста, кондитера та купа інших цікавих професій від решти партнерів проекту.


В 2016 році в проекті взяло участь понад 350 000 дітей в 25 містах України. Тиждень тому проект"Місто професій" з успіхом пройшов у Дніпрі.


Комментарии (2)

Владислав

13:58, 08 октября 2017

А де водий маршрутного такси?

Злойе

16:20, 08 октября 2017

Ну конечно, никто не хочет нынче в работягах ходить, все хотят кабинет с портфелем, и побольше... Вот и дефицит рабочих пошел, потому как в гнилом совке никакой мастер не получал зарплату больше чем работяга, а сейчас между зарплатами бездна...

Ссылка скопирована в буфер обмена