У Раді розглядають скандальний президентський законопроект про Донбас

У Раді розглядають скандальний президентський законопроект про Донбас

Фото: Google.com

Народні депутати розглядають президентський законопроект «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях».

Законопроект №7163 представляє секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.

Цей законопроект має створити нову правову основу для вирішення завдання з відсічі ворожій агресії на Донбасі, а у перспективі – для відновлення територіальної цілісності України в межах міжнародно визнаного кордону.

У ньому пропонується визначити правовий режим територій окремих районів Донецької та Луганської областей, на яких не діють органи влади України, як тимчасово окупованих територій, особливості захисту прав і свобод громадян України, які там проживають.

На сьогодні основним правовим інструментом для забезпечення відсічі агресії Росії та контрольованих нею маріонеткових утворень у Донецькій та Луганській областях є правовий режим антитерористичної операції.

Розпочата у квітні 2014 року антитерористична операція надала змогу зупинити розширення російської агресії та локалізувати її.

Проект Закону на основі Конституції України та міжнародного права забезпечує правове регулювання державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях.

Комментарии (9)

Без надежды

17:31, 05 октября 2017

Польша закупает уголь у сепаратистов. Не в Пенисильвании. Тупые пшеки.

Без надежды

18:13, 05 октября 2017

Даже в продукте человеческой жизнедеятельности, которую ты с Попой обожаешь, есть золото, но добывать его экономически не выгодно. Поляк не Пацык - выгоду свою не упустит.

omua78

19:24, 05 октября 2017

Четкий Пацан,
Наверное , именно из - за этого укровласти так возбудились и пытаются вякать на поляков ? Из-за того , что это неправда ? У меня вообще стойкое впечатление , что если завтра вам по 5 каналу скажут , что по утрам надо жрать дерьмо - вы сразу начнете сами еще и в нете нахваливать начнете , как это вкусно и полезно.

omua78

23:54, 05 октября 2017

Четкий Пацан,
Я понимаю , конечно , что свидомиты в 99,9 % случаев не блещут умом , но не до такой же степени .
Тогда можно сравнить - где Украина , а где США . Но ума ж хватило там уголь закупать . Поляки просто умнее вас оказались .

Григорій

11:00, 06 октября 2017

100%

Бла-бла-бла

14:52, 06 октября 2017

Четкий Пацан,хмм, ну я не знаю что у вас с головой и как можно глобус включать? Но газ из России мы покупаем в Словакии и как тут быть с глобусом?

исраэль

18:56, 05 октября 2017

Чалый,Аксенов,Плотницкий и Захарченко обязательно будут соблюдать то что придумал Гетьман всея Украины Петро Алексеевич.

uefi

10:03, 06 октября 2017

пипец умора ,Драка в Раде во время обсуждения закона о реинтеграции Донбасса

uefi

10:04, 06 октября 2017

ГАДЯ микрофон сломала))

Ссылка скопирована в буфер обмена