Пресс-релиз

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» залучить кредит ЄБРР для покращення екології

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» залучить кредит ЄБРР для покращення екології

Фото: Первый Криворожский

Кривий Ріг, 5 жовтня 2017 р. ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» залучить довгостроковий кредит Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) додатково до власних інвестицій в розвиток виробництва. 4 жовтня 2017 р. рада директорів ЄБРР схвалила рішення про надання компанії кредитних коштів в обсязі 350 млн євро, з яких 200 млн євро – кошти ЄБРР, і до 150 млн євро будуть залучені від комерційних кредиторів за допомогою джерел банку.

Позикові кошти використовуватимуться для часткового фінансування масштабної інвестиційної програми ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» на суму понад 1,1 млрд доларів США протягом найближчих п'яти років.


Основні завдання даного етапу інвестиційної програми ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» – модернізація виробництва, заміна застарілого обладнання і технологій на нове та екологічно безпечне, покращення екологічної ситуації у Кривому Розі та у Дніпропетровській області.



Зокрема, кошти ЄБРР будуть повністю направлені на будівництво нових промислових агрегатів замість застарілих об'єктів, які будуть закриті.

У повідомленні ЄБРР на його інтернет-сайті вказано, що кошти кредиту повинні підвищити конкурентоспроможність, енергоефективність та екологічні показники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Позичальником виступає компанія ArcelorMittal S.A. (Люксембург), яка надасть позику ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», в якому їй належить 95,13 % акцій.

Комментарии (6)

А поговорить?

15:15, 05 октября 2017

Обіцянка-цяцянка! У гидранта научились.

Авганец

16:47, 05 октября 2017

Как же хорошо что они все таки думают о екологии

ABC2017

16:50, 05 октября 2017

И шо - фильтры поставите??? И дымить перестанет??? Не поверю пока своими глазами не увижу!!!

Старый друг

16:57, 05 октября 2017

Ура продвижения хоть какие-то и то хорошо

Без надежды

17:23, 05 октября 2017

Завтра на Червоной: В воздухе царит аромат теплого хлеба, смешанный с запахами круассанов, сдобы, шоколада и, возможно, даже клубники. Никакой гари и пыли.

Без надежды

20:09, 05 октября 2017

Стараюсь выпекать хлеб дома.

Ссылка скопирована в буфер обмена