Теплопідприємства Кривого Рогу не виконують домовленості з Нафтогазом, - заява

Теплопідприємства Кривого Рогу не виконують домовленості з Нафтогазом, - заява

Фото: adm.dp.gov.ua

Своєчасний початок опалювального сезону залежить, зокрема, від розрахунків теплопідприємств Дніпропетровщини за спожитий газ.

Щомісяця вони мають гасити свій борг перед «Нафтогазом України» за встановленим графіком. Наразі домовленості не виконують Кривий Ріг та Кам’янське.

Про це повідомив голова Дніпропетровській ОДА Валентин Резніченко.

«У теплопідприємств області мільйонні борги перед «Нафтогазом України», які вони накопичували роками. Щоб уникнути відключення, було складено та узгоджено графік погашення боргу рівними частинами. Його виконання мають контролювати очільники міст. Це їхня особиста відповідальність», - підкреслив Валентин Резніченко.

Як зазначають у Дніпропетровськії ОДА, найгірша ситуація із дотриманням графіку в Кривому Розі. При цьому теплопідприємства міста завинили майже 2,5 млрд грн – половину від усього боргу області. Не притримується строку й Кам’янське.

За останнє десятиліття теплопостачальники Дніпропетровщини завинили «Нафтогазу» близько п’яти мільярдів гривень. До 1 січня 2021 року підприємства повинні щомісяця гасити борг рівними частинами за погодженими графіками. Цьогоріч вони заплатили за спожитий газ понад 2,2 млн грн.


Комментарии (4)

радистка КЭТ

17:44, 22 сентября 2017

а списали в свое время долги Фирташу , Бене ... а тут слабо

Yosetsu-ki

17:57, 22 сентября 2017

Так писали шо Кривбасс переплатил 200 лямов,типа прокуратура проверяла и обнаружила шо тарифи завишени у нас,а население исправно платили по єтим тарифам...где деньги?

Олександр

18:27, 22 сентября 2017

Крадуть по чорному.де прокуратура сбу

MR.Бодя

19:51, 22 сентября 2017

Это ещё надо проверить - кто кому должен больше?!

Ссылка скопирована в буфер обмена