Забирати пенсію у працюючих пенсіонерів Мінсоцполітики не планує

Забирати пенсію у працюючих пенсіонерів Мінсоцполітики не планує

Фото: Первый Криворожский

В Міністерстві соціальної політики вкотре наголосили на тому, що позбавляти можливості отримувати пенсію працюючим пенсіонерам не будуть.

У Міністерстві соціальної політики знову повернулись до роз'яснення питання стосовно нарахування пенсій працюючим пенсіонерам, через те, що деякі електронні ЗМІ поширили неправдиву інформацію.

Деякі електронні засоби масової інформації, з посиланням на Міністра соціальної політики України, повідомили, що начебто урядовий проект пенсійної реформи містить норму, згідно якої пенсіонерів, котрі бажають і мають потребу працювати, після виходу на заслужений відпочинок, мають поставити перед вибором: або пенсія, або зарплата.

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ ОФІЦІЙНО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ДАНА ІНФОРМАЦІЯ НЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ І Є НЕПРАВДИВОЮ!

Урядовий законопроект № 6614 щодо пенсійної реформи, підготовлений до другого читання у Верховній Раді, жодних норм, які б обмежували право працюючого пенсіонера на одночасне отримання зарплати й пенсії, не містить. Більше того, він не лише передбачає можливість пенсіонерам працювати й одночасно отримувати і зарплату й пенсію, а ще й скасовує оподаткування пенсій для працюючих пенсіонерів.

Читайте також: Кому з криворіжців доведеться переоформлювати пенсію

Комментарии (3)

yura36,6

15:11, 17 сентября 2017

Молдавский комсомол , сначала сами себе создают трудности а потом героически их преодолевают ))) Я ещё понимаю если бы новая влада отменила ганебный налог на пенсию принятый попиредниками.А так 425 дятлов нажали на кнопочку чтоб принять а теперь те же дятлы будут нажимать на ту же кнопочку что бы отменить.

ABC2017

15:12, 17 сентября 2017

Більше того...! Та вы ж сами, гады, ввели налогообложение работающих пенсов( даже Янык до этого не додумался), сами его потом отменили - и теперь это как достижение показываете!!! Вконец охамели, ***!!!

люса

16:05, 17 сентября 2017

А чому бiльшiсть пенсiонерiв працюють, а не вiдпочивають, не подорожують? Нiхто з влади не замислювався...? Та щьоб вижити, на ту мiзерну пенсiю, яку налогами обкладають. Коли ж ви вже нажеретесь, i мордяки вашi трiснуть?

Ссылка скопирована в буфер обмена