Уряд не планує позбавляти пенсіонерів вислуги років

Уряд не планує позбавляти пенсіонерів вислуги років

Фото: google.com

Позбавляти вислуги років пенсіонерів ні з 1 жовтня, ні з 1січня в Уряді не планують.

На сайті Уряду фахівці продовжують відповідати на питання пенсіонерів стосовно нарахування пенсій та пенсійної реформи.

"Я на даний час отримую пенсію по педагогічній вислузі років. чи буде вона мені відмінена з 01 жовтня 2017 року або з 01 січня 2018 року? якщо пенсія по вислузі років мені не буде відмінена і я буду продовжувати працювати в іншій діяльності, то чи буде мені перерахована пенсія по досягненню 60 років. на даний час маю 35 років загального стажу." - звертається з питанням до фахівців колишній вчитель.

Усі раніше призначені пенсії будуть збережені і перераховані з використанням більш високого показника заробітної плати, який використовується при нарахуванні пенсій у цьому році - 3764,4 грн . Тому, якщо Ви уже сьогодні є пенсіонером, то Ваша пенсія буде такою ж або більшою, а в подальшому буде автоматично перераховуватись щорічно з врахуванням росту показників середньої зарплати і інфляції. Але окрім того, якщо Ви далі працюєте, то з 1 жовтня Ви отримуватиме свою пенсію в повному обсязі.

Податок у розмірі 15%, який відраховувався з пенсій працюючих пенсіонерів, у пенсійній реформі передбачено скасувати.

З цього року уряд також розпочав піднімати заробітну плату вчителям з тим, щоб у них не було необхідності, щоб вижити, йти достроково на пенсію і паралельно ще підробляти.

Комментарии (3)

yura36,6

11:59, 16 сентября 2017

А к какой иконе свечку поставить ? Есть в православной церкви какая-нибудь еврейская икона ? Хочу за здоровье Вальцмана с Гройсманом свечку поставить.

Yosetsu-ki

12:52, 16 сентября 2017

А чому ви не поцікавитесь,чому вчителям урізали зарплати?

Без надежды

17:30, 16 сентября 2017

Потому, что все олигархи. Русский понимаешь?

Ссылка скопирована в буфер обмена