З 17 вересня послуги у сфері безпеки дорожнього руху надаватиме патрульна поліція Кривого Рогу

З 17 вересня послуги у сфері безпеки дорожнього руху надаватиме патрульна поліція Кривого Рогу

Фото: Первый Криворожский

До компетенції департаменту патрульної поліції України відійде функція надання господарських та адміністративних послуг у сфері безпеки руху на дорогах України. Про це Голова Національної поліції України повідомив, 15 вересня, під час робочої наради з керівниками департаменту та регіональних підрозділів патрульної поліції.

Відтепер до компетенції департаменту патрульної поліції буде відноситись також і контроль за безпекою дорожнього руху під час пасажирських та вантажних перевезень, їх супроводження та оформлення усіх необхідних на це документів.


Крім того, патрульна поліція надаватиме послуги з розроблення і видачі в установленому порядку дозволів та погодження маршрутів руху транспортних засобів під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів. Контроль за такими перевезеннями у обласних центрах здійснюватимуть патрулі у містах, а під час міжрегіональних перевезень – департамент патрульної поліції.









«Ми маємо чути підприємців, які надають послуги з перевезень, але у той же час ми повинні суворо контролювати дотримання закону підприємцями, аби забезпечити безпеку на дорозі для усіх громадян», – підкреслив Сергій Князєв.

Для якісного надання окремих адміністративних та інших послуг для населення, на офіційному веб-сайті Департаменту патрульної поліції з’являться нові розділи з необхідною інформацією.

За словами глави відомства, для інформування перевізників на офіційних ресурсах буде розміщено інформацію про графік перевірок діяльності перевізників.

«Складайте прозорий чіткий графік перевірок. Ці графіки повинні бути у вільному доступі для всіх, хто бажає з ними ознайомитися
», – наголосив Сергій Князєв, звертаючись до керівників підрозділів патрульної поліції на місцях.

Нагадаємо, що Мініфраструктури і Нацполіція спільно протидіятимуть порушенням у сфері автоперевезень.








Якщо у наших читачів є питання до патрульної поліції з цього приводу, прохання писати їх в коментарях.



Фото: Николай Чирва

Комментарии (6)

Педобир

09:25, 17 сентября 2017

Привет ГАИ

leshii ded

11:25, 17 сентября 2017

Да а! Водилам необходимо готовиться к повышенным расходам. Это сколько же жаждущих, дополнительно накормить и напоить придется.

fargo

11:35, 17 сентября 2017

leshii ded, не нарушай и будешь сыт и при бабле)))

Вера Ивановна я

12:13, 17 сентября 2017

Хоть и не вожу авто, но доверия к этим ребятам больше

leshii ded

12:54, 17 сентября 2017

fargo. Не нарушать земные законы могут только апостолы, даже ангелам этого не дано, особенно, когда у полицейских аппетит непомерный.

радистка КЭТ

13:26, 17 сентября 2017

странные вы люди - в стране всеохватывающая опа , а вы хотите чтоб в полиции ее не было

Ссылка скопирована в буфер обмена