У діях виконкому Криворізької міськради порушення законодавства вбачає Антимонопольний комітет України

У діях виконкому Криворізької міськради порушення законодавства вбачає Антимонопольний комітет України

Фото: Первый Криворожский

Дніпропетровське обласне відділення Антимонопольного комітету України визнало в діях виконкому Криворізької міської ради ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції на ринку надання послуг з управління будинками.

Про це повідомляє депутат Дніпропетровської обласної ради Ірина Туровська. Вчора вона сповістила про це міського голову Кривого Рогу під час засідання виконавчого комітету міської ради.

У документі прописано, що АМК рекомендує виконкому із договору з ТОВ «Житлосервіс-КР» виключити наступні будинки: вул. Покровська, буд. 6, буд. 14, пр-т. 200-річчя Кривого Рогу, буд. 6, вул. Володимира Великого, буд. 45, 47, 49, вул. Радієвського, буд.16, вул. Івана Авраменка, буд. 9, 11, вул. Співдружності, буд. 98, бул. Європейський, буд. 11, 16, б. Європейський, буд. 7, 9, вул. Лісового, буд. 42, та передати їх до новообраного співвласниками будинків управителя ТОВ «Керуюча компанія-Наш Дім».

«Я повідомила про це членів виконкому та всіх присутніх на його засіданні. Міський голова зробив дуже здивоване обличчя. Артист він ще той. Прийшлося надати йому один екземпляр Рекомендацій АМК.

У відповідь почула багато чого цікавого: і що я свої інтереси відстоюю, що я маю якесь відношення до ТОВ «Наш Дім», що він знає, як я вибивала ці рекомендації від АМК. Тобто молов що в голову прийде. Так завжди роблять люди, які не очікували чогось, говорити щось потрібно, а не знають що... От і мелють», - зазначає Туровська.









Фото: Николай Чирва

Комментарии (7)

LM

11:48, 14 сентября 2017

Ничего не поняла из статьи, кроме того, что г-жа Туровская - ангел воплоти и меркантильность ей не присуща... Конкретное решение есть по этому вопросу?! Или это так...а поговорить..?)))

Эйяфьядлайекюдль

13:01, 14 сентября 2017

Хорошо, когда жители многоквартирных домов согласованно борются с монополистами, а когда им в этом помогают юристы - вдвойне замечательно. Что по Вилкулу И ничто так не убеждает в наличии шкурных интересов, как попытка обвинить в этом другого. Несмотря на всю систему Станиславского.

Эйяфьядлайекюдль

13:01, 14 сентября 2017

Что по Вилкулу Оскар роняет златые слезы - не новость.

LM

15:42, 14 сентября 2017

Чем вы восхищаетесь? Обычная замена "шила" на "мыло"... шкурный вопрос...

Эйяфьядлайекюдль

15:46, 14 сентября 2017

Наличием альтернативы.

LM

15:55, 14 сентября 2017

"В лоб или по лбу" - вопрос принципиальный?)))))) Согласна))))

Эйяфьядлайекюдль

16:01, 14 сентября 2017

Принципиальный.
"...та передати їх до новообраного співвласниками будинків управителя ТОВ «Керуюча компанія-Наш Дім».
Не знаю, как бы вам еще понятнее объяснить. Мне бы вашу ловкость поговорками жонглировать.

Ссылка скопирована в буфер обмена