Підтягуйся з нами, підтягуйся як ми, підтягуйся краще за нас. В Кривому Розі відзначають день підтягувань

Підтягуйся з нами, підтягуйся як ми, підтягуйся краще за нас. В Кривому Розі відзначають день підтягувань

Фото: Первый Криворожский

В Кривому Розі відзначають Всесвітній день підтягувань, підтягуються усі і старий, і малий. А малі, б'ють рекорди.

Біля фонтану на пр-ті Поштовий у Центрально-Міському районі сьогодні по-спортивному святково. Перехожих приваблює яскравий стенд з написом Worldpullupday і сміливці, які з останніх сил вижимаються на жердин, щоб побити рекорд і стати володарем скляної статуетки і диплому. Так в Кривому Розі віздначають Всесвітній день підтягувань.








Третій рік поспіль, БФ «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу» разом із Федерацією Street Workout Кривого Рогу організовує Всесвітній день підтягувань у Кривому Розі. Попередні два роки Кривий Ріг зібрав неймовірну кількість учасників, майже по 250 чоловік, які разом показали найкращій результат в Україні, вивівши нашу країну на 11-те місце у Всесвітньому заліку в 2015-му році, та 25-те місце у 2016 році серед більш ніж 70-ти країн.


Наразі охочих підтянутися багато. Всі результати реєструє спеціальна комісія, а учасникам видаються сертифікати про участь у заході. Переможця буде визначено наприкінці дня. Буде обраний кращий "підтякувальник" серед чоловіків і сереж жінок.




На 13 годину дня результатами потішила молодь. Маленька дівчинка підтянулася 29 разів, а молодий хлопець - 42.

Захід триватиме до 19.00, тож у криворіжців ще є нагода спробувати свої сили у Worldpullupday. Результати оголосять о 19.00



Комментарии (1)

Эр

15:24, 09 сентября 2017

Скляна статуетка - так гордо обозвали прямоугольный кусок пластика.

Ссылка скопирована в буфер обмена