У Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі відзначили День знань

У Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі відзначили День знань

Фото: Первый Криворожский

Студенти та педагоги Криворізькомго державного комерційно-економічного технікума відзначили День знань.

1 вересня у Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі відбулися урочистості, присвячені всеукраїнському Дню знань – святкова лінійка під назвою «Це свято, ніби вранішня зоря!» і перший урок на тему «Незалежній Україні слава нині і вовік!». Захід зібрав викладачів, батьків, випускників минулих років, студентів.

Традиційно відбулася презентація досягнень КДКЕТ у науковій, культурно-мистецькій, спортивній та трудовій діяльностях за минулий навчальний рік. Таклж відбулося урочисте нагородження переможців головних загальнотехнікумівських конкурсів та вручення сертифікатів на призначення іменних стипендій різного рівня найкращим студентам.


Зворушливими рядками згадали героїв АТО, загиблих у війні українців вшанували хвилиною мовчання. Цього року із болем у серці велика родина КДКЕТ відзначила третю річницю загибелі випускника і героя Гайдука Іллі. Урочисте покладання квітів до меморіальної дошки патріота нагадало всім присутнім про нетлінні цінності миру, свободи і людського життя.


На свято завітали і випускники технікуму, які вручили перші залікові книжки новим студентам. Першокурсники прийняли посвяту в студенти. Проголосивши клятву, вони пообіцяли наслідувати всі людські чесноти, сприяти процвітанню технікуму і радо приєдналися до студентського братства КДКЕТ.


По завершенню лінійки, ведучі запросили всіх присутніх на перший урок під назвою «Незалежній Україні слава нині і вовік!», присвячений 26-й річниці незалежності України.


Комментарии (1)

Evdokia.krasna

11:41, 02 сентября 2017

тут Гайдук вчився
вічна пам'ять хлопцям

Ссылка скопирована в буфер обмена