В Кривому Розі внаслідок пожежі загинула літня жінка

В Кривому Розі внаслідок пожежі загинула літня жінка

Фото: Первый Криворожский

В результаті пожежі в Покровському районі Кривого Рогу загинула пенсіонерка. Четверо осіб врятовано.

2 вересня о 05:45 на номер служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку по вулиці Ватутіна, 82. За вказаною адресою було направлено по одному відділенню 12-ї та 14-ї державних пожежно-рятувальних частин міста на трьох пожежних автомобілях — двох автоцистернах та автодрабині.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла в двохкімнатній квартирі на 4-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку і одразу приступили до її ліквідаціїї у складі ланки газодимозахисної служби. В ході гасіння пожежі рятувальниками було врятовано із задимленої кімнати, сусідньої з тією де сталася пожежа, трьох осіб — чоловіків 1957 та 1988 років народження і 50-ти річну жінку. Їх рятувальники вивели із задимленого середовища сходовою клітиною.

Мешканці сусідніх квартир вийшли на свіже повітря самостійно.Усіх врятованих було передано працівникам швидкої медичної допомоги. Після надання постраждалим першої медичної допомоги, двоє із них від госпіталізаціїї відмовилися, а 29-ти річного чоловіка було госпіталізовано до Криворізької міської лікарні №16 з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння легкого ступеню.

Крім того, на місці пожежі рятувальники виявили тіло господарки квартири - жінки 1942 року народження.Тіло загиблої направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Пожежу рятувальникам вдалося локалізувати о 06:19, а повнісю загасити її — о 06:29. Вогонь знищив домашні речі на площі 10 м2. Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Всього на гасіння пожежі було залучено 3 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу.

Комментарии (3)

Evdokia.krasna

11:42, 02 сентября 2017

ой кошмар

G-Host

18:11, 02 сентября 2017

Хорошая бабушка была... Жаль, что все так вышло.

вик-тор

19:31, 05 сентября 2017

Ещё отопительный сезон не начался, а уже пожары каждый день. Дальше-то что будет ?

Ссылка скопирована в буфер обмена