Криворізький «ревізор» змусив компанію ДТЕК прибирати свою територію

Криворізький «ревізор» змусив компанію ДТЕК прибирати свою територію

Фото: Первый Криворожский

В Кривому Розі інспекція з благоустрою змусила компанію ДТЕК навести лад на своїй території.

Інспекція з благоустрою в Кривому Розі довела, що однаково принципово ставиться як до крупних підприємців, так і до малого бізнесу. "Працюєш у Кривому Розі? Дбай про чистоту!" - з таким гаслом її інспектори виходять на перевірки.

Днями під "гарячу руку" криворізького "ревізора" потрапив монополіст -компанія ДТЕК. Монітори інспекції змусили керівництво підприємства навести порядок на території у Центрально-Міському районі Кривого Рогу.








"Інспекція з благоустрою разом з Криворізьким керівництвом ДТЕК провели спільну виїзну нараду на об'єкті, який викликав постійні скарги мешканців вул.Політехнична у Центрально-Міському районі. Мова йде про трансформаторну підстанцію ДТЕК, територія навколо якої була захаращена та засмічена побутовим сміттям. На виконання припису інспекції, підприємством здійснено очищення території від бруду, сухих гілок, іншої порослі. Такі ж роботи поступово будуть проведені й на інших ТП, які подекуди перетворені жителями та двірниками на місце складування сміття, опалого листя, негабариту". - розповіли в інспекції.





Інспектори вкотре закликали всіх городян поважати працю інших і разом дбати про чистоту у нашому рідному місті.

Комментарии (1)

scaut

22:48, 26 августа 2017

Инспекторов много,рабочих мало!
Инспектора,работать не пробовали?
Напрягли то кого,обычных работяг.
А вы ходите только пальцем тычете.
,,ревизоры ***ть,,!!!!

Ссылка скопирована в буфер обмена