Інспекція з благоустрою в дії. Криворіжці виконують її приписи

Інспекція з благоустрою в дії. Криворіжці виконують її приписи

Фото: Первый Криворожский

Інспекція з благоустрою Кривого Рогу перевіряє виконання своїх приписів.

Як повідомляють у інспекції з благоустрою Кривого Рогу, загалом криворізькі підприємці і керівники комунальних закладів законослухняні і всі приписи, складені співробітниками інспекції, виконують.

Інспектори "приписантам" вірять,але не повністю, тож моніторять виконання своїх приписів, за їх словами, щодня. Брак у тій чи іншій роботі знаходять не лише у малого бізнесу, але й у великих підприємств.

"Контролюємо щодня. Сьогодні перевіряли, як відреагували "Криворізькі міські електромережі" та "Криворізький залізо-рудний комбінат" на приписи по благоустрою розкопів, чи забезпечено чистоту контейнерного майданчику на залізничному вокзалі «Кривий Ріг Головний», чи прибрані "Житлосервісом" гілки, що декілька місяців лежали біля будинку №30 по вул.Покровській, чи ліквідовано амброзію біля магазину «Комісійний» на Карачунах", - запевняють в інспекції на сторінці у Фейсбук і додають фото до і після припису.






На сьогодні, звітують інспектори, ними вже складено понад 400 приписів, 90% з яких виконані у встановлені терміни.

Комментарии (1)

ivan68

13:01, 20 августа 2017

Чистота по криворожски - это равномерное распределение грязи. Вроде бы и убирали, а если присмотреться кругом срач. Нету в городе ни одной опрятной мусорной площадки, ни одного полностью ухоженного скверика, ни одного ровного тротуара, ни одной ровной линии бордюр, короче нету ровным счётом ни-че-го путнего.

Ссылка скопирована в буфер обмена