Відкрив душу. В Кривому Розі чоловік сам розповів копам, що має наркотики

Відкрив душу. В Кривому Розі чоловік сам розповів копам, що має наркотики

Фото: google.com

В Кривому Розі патрульні поліцейські затримали чоловіка. У розмові з копами він сам зізнався, що має про собі наркотики.

18 серпня, в поліцію зателефонували криворіжці і повідомили, що в районі їх місця проживання знаходиться підозрілий чоловік. Патрульн, що були поруч, приїхали на виклик. На подвір'ї одного з будинків по вулиці Єгорова знаходився чоловік у непевному стані.








Побачивши поліціянтів, він помітно занервував. Патрульні з ним поговорили, і на високій ноті довірливої розмови чоловік зізнався, що має при собі наркотики. Чималенький пакетик канабісу, який був у чоловіка в кишені, був вилучений стражами порядку і відправлений на експертизу.


Далі з чоловіком вже спілкувалися слідчі оперативної групи Криворізького відділення поліції.


Комментарии (5)

МС Дед

11:38, 19 августа 2017

Да уж, молодой персонаж, диллер вы так себе.

Майор КГБ

12:22, 19 августа 2017

МС Дед, диллер - человек душа, может он копам подарить хотел, а они арестовали и еще наверное селфи - палкой по башке дали

leshii ded

11:40, 19 августа 2017

Это надо же, его поймали, арестовали и улика откуда ни возьмись. Галочки в рапорте и отчетах по борьбе с наркоторговцами обеспечены. Уже скоро наркоторговцы и наркоманы сами начнут в отделения приходить на заклание к полиции. Но, уж больно большие ушки торчат из такой борьбе. Взяли очередного неудачника со списочка, канибасик вручили, условие поставили, доложили о борьбе, дальше суд, продление условного срока, т.к. с таких взятки гладки, и премия от руководства.

Козаков

13:19, 19 августа 2017

Фотография #2 такая размытая, будто полицейские создают эффект присутствия @_@

kinoWnik

17:35, 19 августа 2017

Какойто инопланетянин!!!!

Ссылка скопирована в буфер обмена