Дніпропетровська область готова до зими на 70 відсотків

Дніпропетровська область готова до зими на 70 відсотків

Фото: adm.dp.gov.ua

У Дніпропетровській області триває підготовка до опалювального сезону. Область готова до опалювального сезону 2017-2018 років на 70 відсотків.

Комунальники перевіряють стан котельнь, лагодять та оновлюють інфраструктуру. Особлива увага до об’єктів житлової сфери, лікарень, дитячих садків.

«До 1 жовтня вся інфраструктура має бути повністю готова. За це відповідають керівники міст та районів. Аби холоди не застали зненацька, нині в області перевіряють стан обладнання в котельнях, теплотраси. В цілому, можемо сказати, що Дніпропетровщина готова до зими вже на 70 відсотків», - розповіли в департаменті ЖКГ та будівництва Дніпропетровської ОДА.

Читайте також: Через позицію «платити не буду» постраждають діти, породіллі та пенсіонери Кривого Рогу

Комунальники утеплюють покрівлі житлових будинків, ремонтують та промивають опалювальну систему, лагодять щитові й проводять профілактичні роботи на теплових мережах.

Наразі до опалювального сезону готова 881 котельня, 11 335 будинків та майже 160 медзакладів, 626 дитсадсків та 803 шкіл області.

Загалом мають підготувати більше тисячі котелень, майже 15,5 тисяч житлових будинків, 221 лікарню і близько 2 тисяч навчальних закладів.

Як додають у департаменті, опалювальний сезон стартує, коли температура повітря не перевищуватиме 8 градусів протягом трьох діб.


Комментарии (3)

ГЛУБИНА РЕЗКОСТИ

19:09, 14 августа 2017

да-да-да!ВСЕ ТАК И ПОВЕРИЛИ!Днями писали что МОЖЕТ не начаться отопительный сезон из-за должников,а тут тебе уже на70% готова!Ахахаха.......

ГЛУБИНА РЕЗКОСТИ

19:10, 14 августа 2017

Да каждый год дают отопление и начинает где то по улицам прорывать!

ABC2017

12:11, 15 августа 2017

А как только октябрь прийдет так сразу взвоете - нам котельни за долги отключают, спасите-помогите! Было уже, плавали! Все хорошо, прекрасная маркиза! В августе. А в октябре уже будет полная ж...

Ссылка скопирована в буфер обмена