Фермери і селяни криворізького району можуть спати спокійно. На Дніпропетровщині запрацює антирейдерський штаб

Фермери і селяни криворізького району можуть спати спокійно. На Дніпропетровщині запрацює антирейдерський штаб

Фото: google.com

До 15 серпня цього року в усіх областях України будуть створені і введені в дію антирейдерські аграрні штаби, які протидіятимуть спробам рейдерських захоплень земель та врожаю. Про це під час прес-конференції повідомила заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова.

«Сьогодні агрорейдерство є найгарячішою темою. Шахраї та бандити, користуючись правовою неграмотністю українців та злочинними діями реєстраторів, відбирають у людей землю і врожай. Щоб протистояти цьому явищу, Мін’юст ініціював створення антирейдерських штабів, які функціонуватимуть на базі облдержадміністрацій. У середу Кабінет Міністрів підтримав цю ініціативу», - сказала заступник Міністра юстиції.

Вона також повідомила, що такі антирейдерські штаби вже діють на Херсонщині та Миколаївщині, де відбулися їх перші засідання.

До 15 серпня аналогічні штаби створять по всій країні.До їх складу ввійдуть представники Міністерства юстиції, правоохоронних органів, органів прокуратури, Держгеокадастру, а також аграрії та громадськість.


Комментарии (1)

lawyer-KR

11:23, 13 августа 2017

Слышал такую историю. В районе орудовали любители чужого урожая. То там грабанут поле, то в другом хозяйстве. Начальник района какими-то правдами или не правдами добыл ящик винтовок и патроны к ним. Раздал оружие своим фермерам, что -то районным властям перепало . Слух среди любителей быстрой наживы распространился очень быстро и грабежи прекратились. Без единого выстрела. Только легализация огнестрела даст возможность защитить свое хозяйство.

Ссылка скопирована в буфер обмена