Дніпропетровська обласна дитяча лікарня отримала нове обладнання для немовлят

Дніпропетровська обласна дитяча лікарня отримала нове обладнання для немовлят

Фото: Дніпропетровська ОДА

Сучасні інкубатори для немовлят, багатофункціональні ліжка та інше медобладнання з Франції отримала обласна дитяча лікарня у Дніпрі. Це вже 21 партія такої гумдопомоги для медзакладів Дніпропетровщини.

Вже другий рік поспіль Дніпропетровщина співпрацює з «Асоціацією медичної та благодійної допомоги «Франція-Україна». Насамперед французькі благодійники передають гуманітарну допомогу медзакладам, де лікуються поранені й переселенці із зони АТО. Цього разу доставили медобладнання до неонатального відділення Дніпропетровської обласної дитячої лікарні – воно приймає й немовлят із Донеччини та Луганщини.

У дитячу лікарню привезли інкубатори для немовлят, багатофункціональні ліжка з тумбами, автоматизовані дозатори ліків та понад півсотні коробок із перев’язувальними матеріалами.



Французьке обладнання будуть використовувати у реанімації для новонароджених.

«До нас привозять із інших медзакладів найважчих породілей та немовлят із патологіями. Часто пацієнтів дуже багато і місць не вистачає. Тому багатофункціональні ліжка й бокси для новонароджених – суттєва допомога лікарні», – поділився заввідділенням реанімації Денис Сурков.


Поставки медичного обладнання стали можливими завдяки волонтерці Діані Дольс, яка переїхала до Франції з Дніпра.

Комментарии (2)

Заме Чательно

16:01, 06 августа 2017

А Кривий Ріг?

stakankefira

22:08, 06 августа 2017

А Кривой Рог занят вопросом бездомных собачек. На них, знаете-ли, проще пилить бюджетные бабки.

Ссылка скопирована в буфер обмена